Bazin inot Tenis Club 2000

Bazin inot Tenis Club 2000 Militari
Bazin inot Tenis Club 2000 Militari

Bazin inot Tenis Club 2000

[ratings]

Complexul dispune de doua piscine de agrement in aer liber si de un bazin cu dimensiuni semiolimpice in sala. Pe timpul verii, oferim un program de animatie si divertisment pentru intreaga familie. Adultii pot veni la plaja impreuna cu copii pentru o zi de relaxare si distractie. Jocuri, concursuri, aquagym, darts, ping pong, billiard si alte surprize va pot face ca intr-o zi obisnuita de vara sa va simtiti ca in concediu.

Bazin inot Tenis Club 2000 Militari
Bazin inot Tenis Club 2000 Militari

In bazinul acoperit, se antreneaza in toate cele patru anotimpuri echipele noastre de performanta indrumate de instructori calificati pentru a deveni viitori campioni ai Romaniei. Tot aici pe tot parcursul anului au loc cursuri de initiere pentru copii cu varste intre 5 si 17 ani. Adultii pot invata si ei sa inoate optand pentru lectii particulare sau daca stiu deja sa inoate, pot veni aici pentru relaxare.

Inotul este o activitate care va aduce multe beneficii, de la cele fizice pana la cele mentale si sociale. Inotul va ofera un excelent antrenament cardiovascular si de asemenea va tonifica musculatura, va ajuta sa slabiti si va fortifica plamanii. Daca veti intelege cu adevarat beneficiile inotului si il veti practica, va veti imbunatati cu adevarat viata.

Daca sunteti in cautarea altor locatii, aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.