Bazin inot Dinamo (acoperit) – Tolea Grintescu

Bazin de inot Dinamo
Bazin inot Dinamo

Bazin inot Dinamo acoperit – Tolea Grintescu

Bazin de inot Dinamo
Bazin inot Dinamo

Înscrierea copiilor la cursurile de inițiere înot se va face numai cu prezentarea avizului medical eliberat de medicul de familie, din care să reiasă că sunt apți de efort fizic și nu prezintă boli infecto-contagioase.

Program cursuri initiere inot Dinamo

Initiere inot copii & adulti la Dinamo 

Unde se afla bazinul Dinamo ?

Un nou bazin in sectorul 2:

In apropiere se afla bazinul Scolii nr 25 disponibil cursurilor de inot pentru copii (initiere, performanta, polo si natatie) cursurilor de initiere si perfectionare pentru adulti, claselor de Aqua Gym si orelor de agrement sau recuperare.

Bazinul  Scolii nr. 25 (Colentina)

 Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7 (sector 2)

Bazinul scolii Gimnaziale 25
Bazin inot Scoala 25 – sector 2
Receptie: 0761633663Detalii:   0723000050

Bazinul de înot al Scolii nr. 25 se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

Daca aceasta locatie este prea departe de tine sau nu va satisface pe deplin puteti vedea alte bazine de inot in care ne desfasuram activitatea:

Mai multe informatii despre bazinele de inot gasiti accesand linkurile de mai jos:

Bazin inot Carol Davila 

Bazin inot Olimpia

Bazin inot Steaua

Bazin inot Scoala 25

Inainte sa completati formularul, daca exista nelamuriri accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Sunteti in cautarea altor locatii? Aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.