Cursuri inot bazin Olimpia

Cursurile de inot din bazinul Olimpia

Bazinul din Complexul Olimpia se afla situat in cartierul Iancului (sector 2) in curtea complexului Olimpia, fata in fata cu fosta fabrica de electroaparataj. Accesul in curtea complexului Olimpia unde se afla si bazinul de inot se face de prin Sos. Iancului nr 128 A. In apropiere se afla Mega Mall.  (localizare bazin inot Olimpia)

In bazinul complexului Olimpia se organizeaza cursuri de inot pentru copii la nivel de grup sau cu antrenor personal. Tot aici se organizeaza selectii pentru copiii de performanta: in special polo pe apa.

Cursurile de inot sunt organizate in functie de nivelul fiecarui cursant astfel incat sa fie respectate grupele de initiere inot pentru copiii cu aripioare, consolidare si perfectionare pentru cei avansati si performanta in natatie si polo pe apa pentru copii care stiu sa inoate foarte bine si se prezinta la concursuri si competitii sportive.

Bazin de inot Olimpia
Bazin de inot Olimpia

Bazinul de inot are o lungime de 25 metri si o latime de 5 culoare (~15 m) adancimea bazinului fiind de 4 metri. Temperatura apei este de aproximativ ~ 28 de grade bazinul fiind incalzit special pentru sportivii de performanta. Filtrarea si curatarea apei se face in continuu, existand instalatii de purificare si dezumidificare ce corespund normelor Europene. Pentru mai multe intrebari privind desfasurarea orelor de inot puteti folosi pagina intrebarilor frecvente.