Cursurile de inot sunt o activitate sigura?

Cursurile de inot – o activitate sigura.

Datorita mediului umed in care ne desfasuram activitatea putem spune ca aceasta activitate este una dintre cele mai sigure in aceasta perioada. Tratamentul apei si al aerului din sala de inot dezinfecteaza si elimina aproape orice virus si orice bacterie.

Clorul din bazinul de inot omoara virusii?

Soluția slabă de clor (0,05%) poate fi utilizată pentru a dezinfecta orice mediu de orice virusi si bacterii atunci când nu există fposibilitatea de a folosi substante pe bază de alcool (ABHR) sau săpun. Cu toate acestea, soluțiile slabe de clor  sunt recomandate atunci când celelalte solutii bazate pe clor si sapun nu sunt disponibile, evitand astfel efecte nefavorabile asupra sănătății. Soluțiile suplimentare de clor trebuie făcute zilnic,  departe de lumina soarelui, altfel au potențialul de a pierde  din eficacitate la dezinfectare. Clorul este eficient ca o decontaminare (la 0,5%) pentru curățarea mediului fara a fi nevoie de a fi precedat de curățarea cu apă și săpun fiind un dezinfectant puternic.

Bazin inot clor

Bazin de inot clor

Virusul actual nu a fost detectat în apa de băut. Metodele convenționale de tratare a apei care utilizează filtrarea și dezinfectarea, precum cele din majoritatea sistemelor municipale de apă potabilă, elimina fara indoiala si inactiveaza virusul recent. Deasmenea tratarea apei din bazin are in vedere distrugerea si eliminarea altor virusi si bacterii mult mai puternice.

Inotul este cu siguranta una dintre cele mai sigure activitati in aceasta perioada!
Faceti o rezervare din timp sau abonati-va prin email pentru a afla starea bazinelor de inot si cele mai noi oferte:

Telefon:

Email:

0722201666

0723000050

0761633663

 

atackteam@inot-sport.ro

inot.sport@gmail.com

   Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

Inscrie-te la unul din bazinele noastre

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

Nume si prenume*

Adresa de email*

Telefonul*

La ce bazin doriti sa va inscrieti*

Tipul abonamentului* pentru

Alte informatii necesare ?

 

Fii la curent cu ultimele noutati.
Aboneaza-te la newsletter!

Acestea sunt locatiile in care va puteti inscrie:

Bazinul  Scolii nr. 25 (Colentina)

 Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7 (sector 2)

Bazinul scolii Gimnaziale 25

Bazin inot Scoala 25 – sector 2

Receptie: 0761633663Detalii:   0723000050

Bazinul de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

Bazinul Carol Davila (Cotroceni)

 B-dul Eroii Sanitari nr.8 (sector 6)

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila

Bazin inot Carol Davila – sector 6

Inscriere: 0722201666Detalii: 0723000050

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

Bazinul Olimpia (Iancului)

 Sos. Iancului nr. 128A (sector 2)

Bazinul de inot Olimpia

Bazin inot Olimpia – sector 2

Receptie: 0761633663

Bazinul de inot Olimpia se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.

Mai multe informatii despre bazinele de inot gasiti accesand linkurile de mai jos:

Bazin inot
Carol Davila
 

Bazin inot
Olimpia

Bazin inot
Scoala 25

Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele in care ne desfasuram activitatea.

We are social:
 
 Atack Team pe Youtube Inscriere cursuri inot