Cursuri inot adulti in sector 6

Cursuri inot adulti in Bucuresti
Cursuri inot adulti in Bucuresti

Cursuri inot adulti in sector 6 Cotroceni

Clubul de inot organizeaza cursuri inot adulti in sectorul 6 langa facultatea de medicina Carol Davila. Cursurile pentru adulti sunt organizate in grup sau in regim personal. Tot puteti beneficia de ore de recuperare fizica sustinute de kinetoterapeuti cu experienta in domeniu.

Cursuri inot adulti in Bucuresti
Cursuri inot adulti in sector 6

Cursuri inot adulti sector 6

Adultii pot invata mult mai rapid si mult mai usor inotul odata ce vor descoperi locatiile noastre in care punem la dispozitie cursuri de inot pentru adulti indiferent de varsta si nivel.

Unde se desfasoara cursurile de inot?

Bazinul de inot este situat in sectorul 6 langa  facultatea de medicina si farmacie Carol Davila din Bucuresti, in cartierul Cotroceni. In apropiere ca punct de reper se afla spitalul Municipal si statia de metrou Eroilor. Adresa facultatii de medicina: B-dul Eroii Sanitari nr.8.

Cum sunt organizate cursurile de inot din sectorul 6 ?

Cursurile de inot din sectorul 6 sunt valabile atat pentru copii cat si pentru adultii care nu stiu sa inoate. Cursurile de inot din sectorul 6 sunt organizate pe culoare diferite in functie de nivelul fiecarui cursant. Totusi programul copiilor fata de cel al adultior este diferit pentru o asistenta cat mai buna. Va recomandam sa sunati pentru detalii sau sa accesati din meniu programul cursurilor de inot. Cursurile de inot sunt adresate tuturor adultilor indiferent de varsta si nivel.

Afla preturile: preturi cursuri inot
Inscrie-te: inscriere cursuri inot
Afla toate serviciile clubului: servicii inot
Cursuri inot copii
Cursuri inot adulti