Cursuri de initiere inot iarna

Cursuri de initiere inot pentru copii
Cursuri de initiere inot copii

Cursuri de initiere inot iarna

Unul din modurile de întărire a organismului prin sport este înotul, iar daca nu stiti sa inotati puteti beneficia de ajutroul unui antrenor la cursurile de inot. Prin practicarea inotului se realizează o dezvoltare armonioasă a corpului şi se contribuie la întărirea sănătăţii. Chiar şi pe timpul iernii există în Bucureşti locuri unde se pot face cursuri de înot.

Lista bazinelor de inot acoperite şi cluburilor unde se predă înotul pentru copii, dar şi pentru adulţi, nu este insa destul de lungă. Vă prezentăm câteva bazine de inot unde puteti practica inotul in regim de initiere si perfectionare, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Bazinul Carol Davila

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
Cursuri de initiere inot iarna la Carol Davila

Bazinul Carol Davila al Facultăţii de Medicină se află în cartierul Cotroceni (zona Eroilor). Aici tarifele pentru adulţi sunt asemanatoare cu cele pentru copii: 8 şedinţe – 300 lei, Programul difera: pentru copii pe timpul iernii cursurile sunt organizate de luni până vineri între 16:00 – 21:00, iar programul cursurilor de adulti incepe de la ora 20:00 pana la ora 22:00. Mai multe detalii gasiti pe pagina bazinului Carol Davila.

Bazinul Olimpia

Cursuri de inot pentru copii si adulti la Olimpia
Cursuri de initiere inot iarna la Olimpia

Bazinul de înot Olimpia din soseaua Iancului, situat la intrarea în stadionul cu acelaşi nume, este disponibil cursurilor pentru copii şi adulţi la nivel de grupă sau în regim personal trainer. Preţurile bazinului de înot Olimpia sunt: pentru adulţi – abonament 8 şedinţe: 250 lei, 12 sedinte: 300 lei. Tarifele pentru copii sunt asemanatoare. Mai multe informatii gasiti pe pagina bazinului Olimpia.

Bazinul Steaua

Bazinul de inot Steaua
Cursuri de initiere inot iarna la Steaua

In bazinul clubului Steaua sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti pe timpul iernii la nivel de grup sau cu antrenor personal. Cursurile de inot sunt organizate in mare parte de fosti poloisti ai clubului Steaua. Copiii inscrisi la cursurile de initiere sau perfectionare inot au posibilitatea sa fie selectati apoi in grupele de polo si natatie ale clubului de inot. Preturile abonamentelor de inot incep de la 300 de lei pentru 8 sedinte de inot si cresc in functie de asistenta dorita (antrenor personal / nivel de grup). Mai multe detalii gasiti pe pagina bazinului Steaua.