Bazinele de inot sunt deschise !

Bazinele de inot au fost redeschise pe 8 ianuarie !

Toate cele bazine de inot se vor redeschide si vor fi disponibile cursurilor de inot pentru copii si adulti incepand cu data de 8 ianuarie 2018. Bazinele de inot au fost renovate corespunzator si vor fi date in folosinta clubului de inot in cele mai bune conditii.

Intreaga activitate a clubului Atack Team, cursurile de inot pentru copii si adulti, oerle de recuperare fizica si agrement va reincepe locatiile:

  1. Bazinul Facultatii Carol Davila
    (Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

  2. Bazinul din Complexul Olimpia
    (Iancului: Sos. Iancului nr. 128A)

  3. Bazinul Clubului Steaua Bucuresti
    (Bulevardul Ghencea nr.35)

Cursurile de inot reincep pe 8 ianuarie

Bazinul de inot se redeschide pe 8 ianuarie

In cele trei bazine de inot copii si adultii au posibilitatea de a invata sa inoate dupa preferinte cu un antrenor sau cu o antrenoare in regim de grup, la cele mai mici preturi fie in regim personal la preturi competitive beneficiind de asistenţa sporita. Copii vor avea ocazia sa fie selectionati apoi intr-o grupa de performanta, in natatie sau la polo pe apa. Adultii au posibilitatea de a se pregatii pentru diferite scopuri: Concursuri in ape deschise – Triatlon, Aqua challenge – sau concursuri cu scopuri caritabile: Swimathon.  De asemenea antrenorii nostri au exeperienta necesara sa va indrume si sa va pregateasca pentru testarile neceasare anumitor locuri de munca: steward/stewardesa, salvamar, insctructor sportiv, etc.