Bazine de inot au fost renovate in 2021

Cursuri inot performanta
Cursuri inot performanta

Bazinele de inot sunt disponibile in 2021 incepand cu data de 11 ianuarie dupa perioada sarbatorilor pentru cursurile de inot la nivel de grup sau in regim personal. Abonamentele de inot se vor continua cu perioada necesara iar cursurile de inot se vor desfasura in cele mai sigure conditii conform normelor de siguranta si preventie.

Cursuri inot la scoala 25
Bazin inot scoala 25

Adresa: Strada Ghinea Brătăşanu 7

Bazinul de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

Bazinul de inot Olimpia
Bazinul de inot Olimpia

Adresa: Sos. Iancului nr. 128A

Bazinul de inot Olimpia se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila

Adresa: B-dul Eroii Sanitari nr.8

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.