S-a deschis bazinul scolii 25

Inaugurare bazin inot

Inaugurarea bazinului școlii 25 !

Bazinul de înot al școlii 25 din sectorul 2, realizat de Compania Națională de Investiții în cadrul programului ”Bazine de Înot”, cu finanțare de la Guvernul României, va fi inaugurat pe data de 31 august 2018 de edilii sectorului 2 alături de echipa clubului sportiv Atack Team care a pus în funcțiune bazinul de înot. La această deosebită ocazie vor participa și alte personalități din lumea sportului.

Mesajul clubului Atack Team:

„Suntem mândrii și bucuroși să inaugurăm această investiție pentru locuitorii sectorului 2.  Astăzi ne aflăm în fața îndeplinirii unui vis, pe care am dorit cu ardoare să îl realizăm pentru micii sportivi ai școlii 25 care vor putea practica înotul gratis, dar și pentru toți ceilalți locuitori ai zonei care vor beneficia de reduceri. Aceștia merită o astfel de locație, unde pot practica înotul, unde își pot petrece timpul liber în mod plăcut și se pot dezvolta armonios sub îndrumarea specializată a profesorilor Atack Team. De asemenea, ne dorim ca acest bazin să devină un important centru de antrenament și competiții pentru sportivii din București, care se pot pregăti în condiții moderne, pentru marea performanță.”

Bazinul va fi pus în funcțiune datorită eforturilor primăriei sectorului 2

Bazinul a fost pus în fucțiune de clubul Atack Team în colaborare cu primăria sectorului 2 și este dedicat desfășurării de activităţi sportive, didactice și educative. Serviciile oferite în cadrul bazinului de înot sunt: desfășurarea de competiții sportive, pregătirea sportivă de performanță și desfășurarea de cursuri de inițiere învățare a înotului, ore speciale pentru public în bazin (cu abonamente), ore de inițiere și pregătire pentru persoane cu dizabilități, și proiecte sociale pentru persoanele aflate în îngrijirea caselor de asistentă socială.