Atack Team organizeaza „Proiect Pro Educatie”

Proiect cursuri inot pro educatie
Proiect cursuri inot pro educatie

Primaria sectorului 2 si  Clubul Atack Team organizeaza:
„PROIECT TOMBOLA PRO EDUCATIE”

Atack Team alaturi de partenerii sai vine in ajutorul comunitatii pentru a  oferii sansa fiecarui copil sa descopere tainele inotului.  Copiii talentati vor fi selectionati in echipele de performanta in natatie si polo pe apa, avand oportunitatea sa devina adevarati campioni. Dorinta noastra este aceea de a da sansa unui numar mare de copii sa practice inotul participand la cursuri gratuite.

Cursuri inot Atack Team

Clubul Sportiv Atack Team organizeaza impreuna cu institutiile de invatamant din Sectorul 2 un numar mare de proiecte gratuite pentru cursuri de inot, beneficiari fiind copiii claselor invatamantului prescolar, primar si gimnazial.

Proiectul ”PRO EDUCATIE” se adreseaza tuturor copiilor din sectorul 2.
Proiectul gratuit va incepe in data de 11-05-2019 si se va finaliza la finalul anului 2019. In aceasta perioada copiii castigatori ai proiectului gratuit vor beneficia de cursuri organizate de Clubul Sportiv Atack Team in bazinul Scolii nr. 25, din str. Ghinea Bratasanu nr.7, sectorul 2.

Copiii participanti la proiect vor fi alesi in urma unei tombole, ce se va organiza in fiecare clasa de invatamant , iar castigatorii tombolei vor fi anuntati telefonic si invitati sa participe la cursuri gratuite in perioada 11.05. — 20.12.2019.