Plonjează în Distracție cu Aventuri Acvatice la Cursuri inot Copii Berceni! 🏊‍♂️🌟

🏊‍♂️ Plonjează în distracție acvatică la Cursurile de inot pentru copii din Bazinul Școlii nr.190 din Berceni! 

🏊‍♀️ Cursuri de inot pentru părinți curajoși și copii însetați de aventuri acvatice!
🌊 S-a spus că viața e mai bună cu un strop de apă, iar noi suntem aici să vă arătăm cât de adevărat este!

🏠 Unde? La Bazinul Școlii 190, călăuzește-ți busola către Strada Nițu Vasile Nr. 16, în zona cea mai splashy din sectorul 4, in cartierul Berceni! Nu vă faceți griji, nu trebuie să vă puneți pelerinele de super-înotători, doar pantofii de alergat către distracție pentru ca bazinul se afla foarte aproape de statia de metrou Piata Sudului! 👟

🤝 Ce poți să aștepți? Ei bine, dragii noștri, Clubul Sportiv Atack Team a dat lumii un motiv în plus să zâmbească: un bazin modern semiolimpic acoperit la standarde de ultima generatie pentru toate varstele! 🌟 Asta înseamnă că bazinul de înot al Școlii 190 primeste de mai bine de 1 an peștișori de toate tipurile, la cursurile de initiere, perfectionare si performanta si ii transforma în oameni tari si încrezători!

👨‍🏫 Și cine sunt eroii care îi vor învăța pe mini-aventurieri să cucerească valurile? Nimeni alții decât antrenori specializați în arta înotului! Acești super-maeștri ai apei vor face din învățatul să înoți o plimbare distractivă și vor transforma fiecare lecție într-o aventură palpitantă!

🐬 Delfinii se pregătesc să dea tonul la cursurile de initiere inot, iar pirații vor învăța cum să navigheze pe mările nesfârșite la orele de performanta inot! 🏴‍☠️ Iar dacă vă întrebați dacă și adulții pot să se alăture, răspunsul e un „da” strălucitor! Mama, tata, bunicul, bunicuța, chiar și unchiul neînotător sunt așteptați să se alăture distracției cu bucurie! 💃🕺

Deci, gata cu scuzele de genul „aștept vara viitoare” sau „când o să am eu timp”. E timpul să arătați  lumii că sunteți gata să faceți valuri și să învățați să înotați ca niște profesioniști ai amfiteatrului acvatic! 💦

🌊 Încheiați-vă costumele de baie și căutați-ți ochelarii de înot – aventura voastră în lumea apei începe la Bazinul Școlii 190 din Berceni! Arătați-ne acel entuziasm și zâmbet de la ureche la ureche, iar noi vă promitem că vă vom întâmpina cu apă deschisă și inimi înotătoare! 🌞🏊‍♂️🏊‍♀️

Bazin inot scoala 190 in sector 4, Berceni, Piata Sudului

Bazinul scolii nr. 190 este situat pe Strada Nițu Vasile Nr. 16, in zona Piata Sudului, cartierul Berceni sector 4 Bucuresti.  Primăria Sectorului 4 și Clubul Sportiv Atack Team au încheiat recent un protocol de colaborare prin care bazinul de înot al Școlii 190 din cartierul Berceni să fie pus în funcțiune, iar elevii acestei unități de învățământ, precum și alți copii din sectorul 4, să beneficieze de lecții de inot de la antrenori specializați.

Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190
Bazin inot sector 4 -in Berceni Piata Sudului

Bazinul de inot al scolii nr.190 din sectorul 4 este acoperit si disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Aqua Gym

Agrement

 Performanta inot

Unde se afla bazinul din sectorul 4?

Adresa bazinului este: Strada Nițu Vasile Nr. 16, in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, sector 4, Berceni, in curtea scolii nr.190.

Cum arata bazinul de la scoala 190?

Bazinul de inot din sectorul 4 are un sistem performant de recirculare, filtrare si tratare a apei si un sistem de incalzire si climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu recuperator de caldura in placi. Ca urmare, apa este permanent incalzita, tratata, cu un nivel al PH-ului corespunzator. Umiditatea din aer este controlata si mentinuta in limite conforme prin aerisire permanenta. Regulile de acces din punctul de vedere al sanatatii, igienei, echipamentului, precum si al respectarii circuitelor sunt stricte. Anexele tehnice cuprind vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spatii tehnice, camere pentru echipament sportiv. Bazinul de inot are si o tribuna cu 129 de locuri pentru spectatori.

Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 190

Bazinul se afla in sectorul 4. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Abonament cursuri inot adulti (nivel de grup) – bazin scoala 190

Bazinul se afla in sectorul 4. Abonamentele cursurilor de inot pentru adulti la nivel de grup in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Abonamente cu antrenor personal la bazinul Scolii 190:

Abonamentele sunt valabile atat pentru copii cat si pentru adulti in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4. Pentru acest tip de abonament va rugam sa faceti o programare folosind pagina de contact.

Curs

Cotizatie

4 sedinte
Personal: (3:1)
3 persoane la un antrenor

500 lei

8  sedinte
Personal (3:1)
3 persoane la un antrenor

700 lei

12 sedinte
Personal (3:1)
3 persoane la un antrenor

900 lei

4 sedinte
individual (1:1)
o persoana la antrenor

700 lei

8 sedinte
individual (1:1)
o persoana la antrenor

1000 lei

12 sedinte
individual (1:1)
o persoana la antrenor

1150 lei

Abonament pentru cursurile de performanta inot: natatie sau polo pe apa

Incepand cu varsta de 5 ani copiii sunt evaluati si integrati intr-o grupa de nivel asemanator si varsta apropiata. Exista mai multe grupe de performanta in fiecare locatie bazate pe nivelul copiilor, antrenorul ales si tipul antrenamentului (polo/natatie). Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori care se ocupa exclusiv de grupa respectiva, atat la orele de antrenament cat si la competitii.

Curs

Cotizatie

Performanta
in Bazinul scolii nr.190
-natatie-

 600 lei

Performanta
in bazinul scolii nr.25
-polo sau natatie-

600 lei

 

Abonament Aqua Gym (in sectorul 2 sau sectorul 4)

Acest abonament este valabil in bazinul scolii nr.190 si bazinul scolii nr.25. Abonamentul de Aqua Gym presupune miscari de fitness in apa pe ritmul muzicii sub asistenta unui antrenor care efectueaza programele de Aqua Gym.

Curs

Cotizatie

8 sedinte

450 lei

12 sedinte

550 lei

Programul abonamentelor de Aqua Gym:
In fiecare luni, miercuri si vineri: 20:00 – 21:00.

Abonamente pentru agrement inot

Cu acest abonament puteti inota de placere, fara asistenta unui antrenor. Pentru acest lucru este nevoie sa stiti sa inotati. Abonamentul este valabil atat in bazinul Carol Davila din sectorul 6 cat si in bazinul Scolii nr.190 din sectorul 4.

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 28 de zile

350 lei

12 sedinte
12 ore in 28 de zile

450 lei

Program bazin Scoala 190

Program cursuri inot copii

In timpul saptamanii (zilnic):

– intre orele 16:00 – 21:00

In Weekend (Sambata & Duminica)

– intre orele: 10:00 – 12:00

Program cursuri inot adulti

In timpul saptamanii (zilnic):

– cursuri intre orele: 20:00 – 22:00
pentru agrement (luni-vineri): intre orele: 15:00 – 16:00 si 20:00 – 22:00 

In Weekend

– cursuri intre orele: 10:00 – 12:00
pentru agrement: intre orele 09:00 – 13:00 

 

Bazinul Scolii nr. 190 – sector 4
 Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

0761 633 663 / 07222 01 666 

Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

Inscriere bazin inot Scoala 190

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in Berceni sector 4. Bazinul este in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter:

  Cum se desfasoara cursurile de inot in bazinul din Berceni?

  Cursurile de inot din bazinul scolii 190 din Berceni se desfasoara atat pentru copii incepand de la varsta de 3 ani cat si pentru adulti, pe culoare diferite in functie de nivelul fiecarui participant. Orele de inot sunt supravegheate cu atentie atat de antrenori aflati pe uscat cat si de instructori de inot atestati in domeniu aflati in apa, pentru a va putea explica si domnstra de fiecare data cand situatia o impune.

  Mai multe informatii despre bazinul de inot din sectorul 4:

   

  ➢ Organizam cursuri de inot GRATUITE

  Suntem pregătiți să primim cu bucurie, de luni până vineri în intervalul orar 8:00-15:00, iar sâmbăta și duminică în intervalul orar 8:00-10:00, toți elevii din Sectorul 4. Cursurile de inot sunt organizate GRATUIT la nivel de grup pentru toti copiii din sectorul 4!

  Cursurile de inot gratuite la bazinul scolii 190

  Oricine dorește să practice inotul sau sa se inscrie la cursurile de inot în afara programului gratuit se poate programa, contra-cost, direct la sediul bazinului de înot. Pentru siguranța tuturor, în fiecare zi între orele 15.00 și 16.00 se face dezinfecție prin nebulizare.

  ➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii

  ➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii