Inoti mai mult, platesti mai putin (oferta a expirat)

Cursuri inot adulti in Bucuresti
Cursuri inot adulti in Bucuresti

Oferta a expirat !

Preturile pentru abonamentele de 8 sedinte au fost reduse cu 50 de lei iar abonamentele de 12 sedinte au fost nelimitate!

Preturi cursuri inot copii si adulti:

Abonament cu 8 sedinte
Cursuri inot (copii si adulti)

300 lei

250 lei

Abonament Nelimitat
Cursuri inot (copii si adulti)

12 sedinte Nelimitat

300 lei

Abonament 8 sedinte
Agrement inot

250 lei

200 lei

Abonament Nelimitat
Agrement inot

12 sedinte Nelimitat

300 lei

Valabilitatea abonamentelor este de 4 saptamani

Bazinul de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene. Afla mai mult despre bazinul Scolii 25

Indiferent de ora va puteti inscrie prin formular:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Aqua Gym la bazinul Scolii 25

  Aqua Gym-ul si orele de gimnastica sau aerobic in apa sunt organizate in bazinul scolii nr. 25 intre orele 20:00  si 21:00 luni, miercuri si vineri.

  Aqua Gym in sectorul 2
  Aqua Gym in sectorul 2

  Preturi Aqua Gym

  Abonament Aqua Gym 8 sedinte / 2 pe saptamana

  8 ore in 4 saptamani

  350 lei

  Abonament Aqua Gym 12 sedinte / 3 pe saptamana

  12 ore in 4 saptamani

  450 lei

   

  De ce sa alegem aqua gym si nu alt sport ?

  Stim cu totii ca antrenamen­tul fitness reprezinta o „tensiune“ aplicata cor­pului si ca trebuie sa acordam o atentie deosebita evitarii supraantrenamentului.

  In cazul miscarii in mediul acvatic, supraantrenamentul nu se produce, deoarece corpul nostru se simte mult mai usor in apa, iar obstacolele sunt inexistente.

  Practic, lu­cram fiecare muschi din corp fara sa simtim  ten­siunea in corp si fara sa riscam sa ne accidentam. Afla mai mult despre Aqua Gym.

  Cum arata bazinul de inot ?

  Bazinul este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului. La etaj este sala bazinului care are cinci culoare pentru înot.

  De asemenea, cursantii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferenţiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, duşuri şi grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăposteşte bazinul de înot se regăseşte şi un cabinet de prim ajutor. Capacitatea acestuia este de 65 de persoane, construcţia fiind proiectată pentru a fi utilizată simultan de  cursanti, împreună cu profesori şi personalul de întreţinere. Temperatura apei este reglată automat între 28 – 32 de grade Celsius.

  Cine sunt antrenorii ?

  Antrenorii echipei sunt fosti sau actuali sportivi de performanta, atestati in domeniu, absolventi sau studenti ai facultatii de educatie fizica si sport. Puteti vedea antrenorii pe urmatoarea pagina: echipa Atack Team.

  Ce bazine va punem la dispozitie ?

  Bazin inot Carol Davila 

  Bazin inot Olimpia

  Bazin inot Scolala 25