Cursuri de inot Atack Team

We are social:
Atack Team pe Youtube Inscriere cursuri inot

Daca esti adult si doresti sa inveti sa inoti sau ai un copil pe care vrei sa il inscrii la cursuri iti punem la dispozitie toate detaliile pe care doresti sa le aflii mai rapid. Deasemenea te poti inscrie la Aqua Gym sau poti apela la un kinetoterapeut in cazul recuperarii fizice.

Cursuri inot copii

Cursurile de inot pentru copii sunt organizate la nivel de grup, mini grup (maxim 3 persoane) sau cu un antrenor individual. Preturile sunt stabilite in functie de numarul de sedinte si asistenta dorita.

Cursuri inot adulti

La fel ca si in cazul copiilor cursurile de inot pentru adulti sunt organizate la nivel de grup, mini grup (maxim 3 persoane) sau cu un antrenor individual. Preturile sunt stabilite in functie de numarul de sedinte si asistenta dorita. Diferenta intre cursurile de inot pentru copii si cele pentru adulti va fi in cazul programului.

Natatie

Orele de performanta sunt organizate special pentru copiii cu potential care stiu sa inoate bine si doresc sa isi dedice mai mult timp acestui sport. Pentru ca acestia sa faca parte dintr-o grupa de performanta trebuie discutat cu antrenorul grupei de performanta iar copilul va fi testat si inclus intr-o grupa de performanta pentru varsta lui.

Polo pe apa

La fel ca si in cazul orelor de natatie orele de polo pe apa vor fi organizate special pentru copiii cu potential care stiu sa inoate bine si doresc sa isi dedice mai mult timp acestui jocului de echipa. Pentru ca acestia sa faca parte dintr-o grupa de polo pe apa trebuie discutat cu antrenorul de polo iar copilul va fi testat si inclus intr-o grupa de performanta in polo pe apa pentru varsta lui.

Recuperare fizica

Pentru deficiente fizice si kinetoterapie care poate fi realizata in apa trebuie sa va adresati kinetoterapeutilor. Ei va vor da un sfat si vor spune in ce masura va pot ajuta.

Agrement inot

Pentru acest tip de abonament d-voastra trebuie sa aveti peste 18 ani si sa cunoasteti inotul. Nu sunt acceptati copiii si nici adultii care nu stiu sa inoate.

Preturi si Program

Pentru aflarea preturilor abonamentelor de inot accesati pagina urmatoare: Preturi