Cursuri de inot in Cotroceni

Preturi bazin inot
Preturi bazin inot

Cursuri de inot in Cotroceni

Cursurile de inot din Cotroceni sunt organizate de antrenori experimentati, cu studii superioare, fosti sau actuali sportivi de performante cu rezultate deosebite. Bazinul de inot este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni.

Cursuri de inot in Cotroceni
Cursuri de inot in Cotroceni

In bazinul de inot din Cotroceni se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Tot aici se organizeaza cursurile de polo si selectii pentru echipa clubului. Cursurile de inot pentru copii si pentru adulti se desfasoara pe culoare diferite in functie de nivelul fiecarui cursant: initiere inot, perfectionare si performanta.

Programul bazinului de inot din Cotroceni:

  • Pentru copii in timpul saptamanii (zilnic) intre orele 16:00 – 21:00

  • Pentru adulti in timpul saptamanii (zilnic) intre orele 20:00 – 22:00

  • Weekend (atat sambata cat si duminica) intre orele: 10:00 – 12:00

    (programul poate fi extins in cazul achizitionarii unui abonament cu antrenor personal)

Foto bazin de inot in Cotroceni:

Intrebari frecvente cursurile de inot din Cotroceni:

Ce valabilitate are abonamentul de inot ?

Abonamentul de inot standard are o valabilitate de 4 sapatamani. Data valabilitatii este trecuta pe abonament la achizitionarea acestuia si este calculata in functie de programul ales. Exista exceptii in cazul anumitor oferte, insa data de valabilitate va fi recalculata si trecuta pe abonament.

Care sunt costurile si programul cursurilor de inot?

Costurile si programul cursurilor de inot, agrement, recuperare fizica sau personal trainer se gasesc pe aceasi pagina. Accesati pagina serviciilor si veti gasi preturile abonamentelor de inot.

Cum ma pot inscrie la cursuri de inot in Cotroceni? 

Pentru inscrierea in cadrul cursurilor de inot initiere, perfectionare, agrement sau recuperare fizica prin inot si achizitionarea unui abonament de inot la unul dintre bazinele noastre, atat pentru copii cat si pentru adulti va rugam sa folositi pagina de inscriere.

Cum pot sa imi inscriu copilul in grupa de polo?

Pentru inscrierea in cadrul grupelor de polo pe apa, copilul trebuie sa stie sa inoate si sa se afle la varsta si la nivelul ncesar practicarii acestui sport de performanta. Acest lucru il va decide antrenorul coordonator. Pentru inceput contactati clubul de inot accesand pagina de inscriere la inot. Pe pagina urmatoare veti gasi mai multe informatii despre polo pe apa.

Ce echipament trebuie la cursurile de inot ?

Fata de alte sporturi, inotul nu este un sport pretentios. Pentru a practica inotul este nevoie de un echipament format dintr-un costum de baie, (slipi) o pereche de ochelari, un prosop, papuci si o casca in cazul parului lung.

Pot sa-mi invat singur copilul sa inoate ? 

Multi parinti considera ca isi pot invata singuri copilul sa inoate, insa acestia pot folosi metode contraindicate, iar obiceiurile insusite sunt greu de inlocuit.
Este de preferat la primul contact cu apa sa apelati la un antrenor personal de inot pentru o asistenta cat mai buna si rezultate eficiente.

Unde se afla mai exact bazinul ?

Localizarea bazinelor de inot poate fi gasita pe pagina urmatoare: localizarea bazinelor de inot

Daca sunteti in cautarea altor locatii aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de inscriere.