Concursul „Bras la Bras cu Alergia”: O Zi Plină de Succes și Conștientizare!

🏊‍♀️🎉 Concursul „Bras la Bras cu Alergia” a fost un succes! 🎉🏊‍♀️

Bazinul școlii nr. 190 a fost locul în care s-a desfășurat un eveniment special în cadrul „Săptămânii Mondiale a Alergiilor”, o zi dedicată distracției, energiei și informațiilor valoroase despre alergii și cum să le gestionăm în viața de zi cu zi.

Ne dorim să aducem un sincer mulțumesc sponsorilor noștri generoși, La Roche-Posay și Vea Romania, fără de care acest concurs n-ar fi fost posibil. Prin susținerea lor, am reușit să creăm o comunitate mai conștientă și mai informată cu privire la alergii.

Participanții au avut ocazia să concureze într-o serie de probe de înot și să se bucure de o atmosferă prietenoasă și competitivă. Fiecare lungime de bazin ne-a adus împreună pentru a promova înțelegerea și acceptarea persoanelor care trăiesc cu alergii.

Echipa #LaRochePosay și #VEARomânia a fost prezentă pentru a răspunde întrebărilor și pentru a oferi premii specializate pentru îngrijirea pielii sensibile.

Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor concursului! Sunteți cu toții adevărați campioni, iar noi suntem mândri că ați făcut parte din acest eveniment remarcabil. Vă mulțumim că ați contribuit la promovarea sănătății și conștientizării cu privire la alergii.

Rămâneți conectați cu noi pentru mai multe informații și fotografii interesante despre acest eveniment. Ne așteptăm cu nerăbdare să continuăm această călătorie de conștientizare și sănătate alături de voi. 🤗🏆🌟

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii