Cursuri inot Phoenicia

Bazin inot Phoenicia
Bazin inot Phoenicia

Bazinul de inot Phoenicia

Bazin inot Phoenicia este situat in hotelul Phoenicia Express din Soseaua odaii nr: 441-443. Acesta detine un centru Spa, dotat cu bazin de inot, sauna, jacuzzi, sala de fitness, si salon de masaj. Accesul in piscina se face mai intai pe la intrarea principala a hotelului Phoenicia Express iar apoi cu liftul la demisol (-1).

Bazinul de inot Phoenicia
Bazinul de inot Phoenicia

Costurile abonamentelor / sedintelor de inot si recuperare fizica nu depasesc niciodata preturile pietei indiferent de timpul acestora: abonament de grup, sedinte individuale, recuperare fizica, aqua gym.

Centrul Spa al hotelului Phoenicia este destinat in special zonelor din apropiere: Otopeni, Mogosoaia, Baneasa, Bucurestii Noi, Pipera. Latimea bazinului de inot este de 6 metri destinata cursurilor de initiere datorita distantei relativ scurte pe care un copil care a invatat sa inoate o poate parcurge foarte repede. Deasemenea adultii pot atinge in prima jumatate a bazinului cu picioarele fundul acestuia simtindu-se in siguranta. Antrenorii nostri tin cont de particularitatile individuale ale fiecarui client indiferent de varsta. Bazinul are o lungime de 10 metri pe care un copil o poate parcurge de mai multe ori in scopul imbunatatirii rezistentei si perfectionarii. Deasemenea adultii pot invata sa calce apa in jumatatea de bazin adanca pana la 2m.

Localizarea bazinului:

Acest articol este adaugat cu scop informativ.
Nu mai organizam cursuri de inot in aceasta locatie.

Daca sunteti in cautarea altor locatii aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.