Cursuri inot bazin medicina

Bogdan David Campion
Bogdan David Campion

Cursuri inot bazin Carol Davila

Bazinul Facultatii de Medicina se afla situat in cartierul Cotroceni (sector 6) in curtea Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila. Accesul in curtea facultatii unde se afla si bazinul de inot se face de pe bd-ul Eroii Sanitari nr.8. In apropiere se afla Spitalul Municipal.  (localizare bazin inot Carol Davila)

Cursuri inot copii

In bazinul Facultatii de Medicina se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Tot aici se organizeaza selectii pentru copiii de performanta: polo pe apa si natatie. Pentru persoanele cu probleme fizice clubul pune la dispozitie kinetoterapeuti cu experienta in domeniu pentru o asistenta  sigura.

Preturile  cursurilor de inot:

– 300 lei – 8 sedinte
(cursuri de inot la nivel de grup)

– 400 – 12 sedinte
(cursuri de inot la nivel de grup)

– 550 – 8 sedinte
(cursuri cu antrenor personal – maxim 3 copii)

– 750 – 12 sedinte
(cursuri cu antrenor personal – maxim 3 copii)

– 750 – 8 sedinte
(cursuri de inot cu antrenor individual – 1 singur copil)

Cursurile de inot sunt organizate in functie de nivelul fiecarui cursant astfel incat sa fie respectate grupele de initiere inot pentru copiii cu aripioare, consolidare si perfectionare pentru cei avansati si performanta in natatie si polo pe apa pentru copii care stiu sa inoate foarte bine si se prezinta la concursuri si competitii sportive.

Programul cursurilor la Carol Davila:

Pentru cursurile de inot cu copiii
– in timpul saptamanii (zilnic) – intre orele 16:00 – 21:00
– in weekend – intre orele: 10:00 – 12:00

Pentru cursurile de inot cu adultii
– in timpul saptamanii (zilnic) intre orele 20:00 – 22:00
– in weekend – intre orele: 10:00 – 12:00

Cursuri inot adulti in Bucuresti
Cursuri inot adulti in Bucuresti

Bazinul de inot are o lungime de 25 metri si o latime de 6 culoare (~15 m) adancimea bazinului fiind de 2m. Temperatura apei nu scade sub 28 de grade bazinul fiind incalzit in general peste 30 grade, special pentru cei mai mici sportivi. Filtrarea si curatarea apei se face in continuu, iar marginea bazinului este incalzita pentru pastrarea caldurii interioare si a piscinei. Exista instalatii de purificare si dezumidificare ce corespund normelor Europee. In cei 7 ani de la deschiderea bazinului nu au existat cazuri in bazin de conjunctivita sau alte boli datorate mediului in care ne desfasuram activitatea.  Cursurile de inot sunt organizate pe culoare diferite cu antrenori diferiti in functie de nivelul fiecarui copil. Cursurile de initiere inot se desfasoara pe culoarele de margine, avansatii pe culoarele imediat apropiate celor de margine cu antrenori speciali dedicati antrenamentelor de perfectionare, iar grupele de performanta (natatie & polo pe apa) sunt organizate pe cele doua culoare de mijloc. In functie de numarul copiilor inscrisi la cursuri aceasta organizare poate suferii mici modificari. Orele cu adultii se tin seara in timpul saptamanii pentru a evita aglomeratia. Acestia beneficiaza de asistenta unor antrenori sau kinetoterapeuti si de un spatiu destinat special adultilor. Pentru mai multe intrebari privind desfasurarea orelor de inot puteti folosi pagina intrebarilor frecvente.

Pentru inscriere folositi pagina de contact: inscriere cursuri inot

Mai multe poze si filmulete gasiti in galeria bazinului de inot

Toate serviciile le puteti gasii in categoria servicii inot

Mai multe locatii gasiti pe pagina bazinelor de inot din Bucuresti