Cursuri inot pentru copiii avansati

Cursuri de initiere inot si perfectionare
Cursuri de initiere inot si perfectionare

Cursuri inot copii avansati

Copiii iubesc cursurile de inot, cu conditia ca acestea sa nu fie prea solicitante si monotone. De aceea, instructorii nostri sunt pe zi ce trece mai inovativi si in acelasi timp glumeti. Prin diferite metode reusesc sa capteze atentia celor mici, sa le insufle miscarile de baza intr-un mod corect inca de la inceput. Le prezinta acestora micile secrete prin care acestia reusesc sa se scufunde, sa inainteze, si sa descopere fascinanta lume acvatica.

Cursuri de initiere inot si perfectionare
Cursuri de initiere inot si perfectionare

Incepem prin a-i perfectiona pe copii la cursurile de inot cu cele doua procedee de inot, respectiv craul si spate. Dupa ce am urmat pasii de baza, e timpul sa insistam pe o buna executie. Exersam, si iar exersam, pana cand tehnica de inot devine impecabila. Continuam sa invatam restul de procedee, bras si fluture. O varietate mai mare in exercitii, mai mult dinamism in antrenament.

Antrenorii nostri incep sa isi puna cunostintele in valoare. Ei stiu cum sa se adapteze fiecarei categorii de varsta, cum sa imbine utilul cu placutul si cum sa le capteze atentia si mai mult copiilor prin cursurile de inot.

Grupele noastre sunt formate dintr-un numar mic de copii, ce au la dispozitie un culoar de inot, si sunt indrumati indeaproape de antrenori. Asadar atentia asupra lor este sporita iar rezultatele nu intarzie sa apara.

Cursurile de inot pentru copii aduc foarte multe beneficii acestora. Cei mici isi fac prieteni noi, cu care socializeaza, se intrec, invata sa ii respecte si pe care abia asteapta sa ii revada.

Daca stii ca cel mic prezinta o teama mare de apa, sau ca nu este o fire sportiva, sau pur si simplu ca iti doresti ca el sa aiba parte de o atentie sporita, atunci concepul cursului de inot individual este cea mai buna varianta.

Antrenorii nostri sunt foarte bine pregatiti si inarmati cu multa rabdare si intelegere. Nu ii vor forta niciodata pe copii, ci vor aduce de fiecare data variante alternative prin care acestia se vor relaxa si vor ajunge sa iubeasca inotul.