Cursuri inot copii sector 5

Bazinul Carol Davila
Bazinul Carol Davila

Cursuri inot copii sector 5

Descoperă oportunitatea ideală pentru copiii tăi la cursurile de inot pentru copii din sectorul 5! Organizate în cartierul Cotroceni, cursurile noastre de înot se desfășoară în bazinul modern amplasat în curtea prestigioasei Facultăți de Medicină Carol Davila. Accesul este facil, fiind în proximitatea stației de metrou Eroilor, ceea ce facilitează accesul cu toate mijloacele de transport. Cursurile de inot pentru copii din sectorul 5 sunt special concepute pentru cei mici, oferindu-le șansa de a învăța și de a se dezvolta într-un mediu sigur și încurajator. Fie că sunt la primii pași în lumea înotului sau deja avansați în această disciplină, fiecare copil va beneficia de instruire personalizată și de suportul necesar pentru a-și îmbunătăți stilurile de înot și pentru a crește în încredere și abilitate. Vino să îți înscrii copilul într-un mediu educațional de excepție, unde sănătatea și dezvoltarea armonioasă sunt pe primul loc!

Cursuri inot copii la bazinul Carol Davila

Descoperă Un Paradis Acvatic în Inima Bucureștiului – Cursurile Noastre de Înot pentru Copii!

Imaginează-ți un loc unde copiii tăi pot învăța să înoate într-un mediu captivant și confortabil, chiar în mijlocul orașului. Ei bine, acest loc magic există chiar în inima Bucureștiului, în Sectorul 5, aproape de spitalul municipal, în pitorescul cartier Cotroceni.

Aici, într-un colț special al zonelor Eroilor, găsiți o oază a înotului – bazinul de înot Carol Davila. Acest loc de vis pentru micii înotători se află la adresa spectaculoasă: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8, Sector 6, încăpând cu mândrie în incinta Facultății de Medicină și Farmacie Carol Davila.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acces. Cu o locație atât de centrală, ajungeți cu ușurință la acest punct de întâlnire minunat folosind metroul sau alte mijloace de transport în comun. Înseamnă că ai la îndemână o ocazie excelentă pentru a-i oferi copilului tău oportunitatea de a se bucura de lecții de înot profesioniste, într-un cadru de neuitat.

Deci, pășește într-un univers acvatic uimitor, unde înotul devine o aventură plină de distracție și învățare. Află-ți copilul într-o atmosferă inspirațională și profesionistă, chiar în mijlocul Bucureștiului. Înscrieți-vă la cursurile noastre și descoperiți bucuria înotului la adresa noastră spectaculoasă de pe B-dul Eroilor Sanitari nr. 8, Sector 6.

Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin Carol Davila

Bazinul se afla in sectorul 6. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul Carol Davila din sectorul 6 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Un bazin pentru copii disponibil mereu

Uită de griji legate de vreme! La noi, înotul este o activitate pe toată durata anului. Dacă ești pregătit pentru aventura în apă, noi suntem pregătiți să te primim într-un mediu cald și protejat. Indiferent dacă soarele strălucește sau norii își fac simțită prezența, înotul rămâne o opțiune sigură și distractivă.

Și ce este mai frumos decât oportunitatea de a înota într-un bazin acoperit, pe toată perioada anului, cu program flexibil? Programul cursurilor de înot pentru copii la Atack Team este adaptat nevoilor tale. Fie că este weekend sau zi de săptămână, vara sau iarnă, găsești lecții care se potrivesc în agenda ta.

Și pentru că varietatea face distracția, vara este momentul magic în care bazinul nostru devine centrul de atracție. Bucură-te de înot pe toată durata zilei, de dimineață până seara, într-un paradis acvatic ce îți stă la dispoziție.

Așadar, vino pentru a transforma înotul într-o pasiune indiferent de anotimp. La Atack Team, plăcerea și progresul se îmbină într-un cadru care răspunde nevoilor tale. Prinde-ți costumul și ochelarii și hai să ne îmbătăm în bucuria apei, oricând, la B-dul Eroilor Sanitari nr. 8, Sector 6.

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii