Cursuri inot pentru copii si adulti in sectorul 2 si sectorul 6

Cursurile de inot pentru copii

Practicat pentru initiere sau performanţă, înotul este un sport deosebit, complet, cu multiple avantaje pentru forma fizică şi pentru menţinerea sănătăţii. Dacă pentru cei mici poate fi o modalitate de a se dezvolta armonios şi de a-şi consuma în mod eficient energia, în cazul celor mai mari poate fi un mijloc de a face performanţă în viitorul apropiat.

Cursurile de inot pentru adulti

Pentru adulţi reprezintă cea mai placută metodă de eliberare de tensiune şi de menţinere în formă. Aşadar oferta este atractivă pentru toţi, indiferent de vârstă şi condiţia fizică. Cea mai bună metodă pentru a vă bucura de beneficiile aduse de învăţarea şi practicarea înotului este aceea de a lua lecţii de inot cu un instructor potrivit pentru categoria de vârstă căreia i se adresează cursurile, la un bazin de înot care să corespundă din punct de vedere al amenajării şi al calităţii apei exigenţelor voaste.

Care sunt cele mai importante criterii de selecţie atunci când doriţi să alegeţi cursuri de inot?

Atunci când vreţi să faceţi o bucurie celor mici sau chiar vouă, dacă nu ştiţi încă să înotaţi, alegerea nu va fi cu siguranţă una uşoară. Sunt multe criterii de care să ţineţi seama pentru a avea certitudinea că aţi optat pentru cea mai bună variantă. Iată care ar fi cele mai importante aspecte în selecţie: alegerea unui bazin de înot care să fie construit şi amenajat adecvat categoriei de vârstă căreia i se adresează cursurile; acest bazin de înot trebuie să dispună de instructori experimentaţi, care să ştie să vorbească şi să transmită informaţiile necesare pentru o învăţare cât mai eficientă şi cât mai adaptată; apa să aibă o temperatură potrivită, recomandat cu apă încălzită; piscina să dispună de sisteme de filtrare şi curăţare a apei cât mai eficiente şi să respecte standardele de puritate; să dispună de o instalaţie de climatizare performantă, având în vedere diferenţa dintre temperatura apei şi cea din afara ei, care face ca aerul să devină irespirabil în spaţiul exterior unei piscine; acest bazin trebuie să aibă vestiare cât mai adecvate şi un spaţiu în care părinţii celor mici înscrişi la cursuri să poată  să îi privească şi să îi aştepte. şi nu în ultimul rând să vă uitaţi ca acest bazin să garanteze standardele de siguranţă pentru toţi cei care participă la cursurile de înot, dar mai ales pentru copii, care sunt mult mai vulnerabili. Toate acestea fiind spuse, acum alegerea voastră va fi mult mai uşoară.

Bazinul de inot

Atunci când doriţi să selectaţi un bazin de înot şi cursurile oferite de acesta veţi şti mai bine să vă uitaţi la aspectele cele mai importante şi să cereţi informaţiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie. De ce să alegeţi cursurile de înot pentru a practica un sport? Inotul este un sport extraordinar, cu numeroase beneficii pentru sănătatea noastră şi pentru starea noastră psihică. El este o modalitate excelentă atât pentru copii, cât şi pentru adulţi de a obţine o  formă fizică armonioasă, de a relaxa şi de a socializa. Cu toţii ar trebui să practicăm acest sport cât de des putem, indiferent de vârstă.

Beneficiile inotului

Iată care sunt beneficiile aduse de acest sport: creşte capacitatea pulmonară şi asigură o mai bună rezistenţă a organismului la efort, fiind indicat chiar şi persoanelor care suferă de astm îmbunătăţeşte mobilitatea articulaţiilor dezvoltă masa musculară şi duce la tonifiere accelerează metabolismul, ajută la arderea grasimilor şi la menţinerea unei greutăţi corporale constante contribuie la corectarea poziţiei spatelui şi la ameliorarea anumitor probleme de colonă vertebrală îmbunătăţeşte ritmul cardiac şi sănătatea sistemului circulator, oxigenează mai bine creierul contribuie la menţinerea sănătăţii psihice, reduce stresul, aducând o stare de bine şi facându-ne să ne simţim mult mai încrezători în forţele proprii. Alegând să facem acest sport cât mai des posibil vom avea numeroase beneficii fizic şi psihice imediate şi pe termen lung.  Dacă suntem conştienţi de toate aceste beneficii  va trebui să alegem acest sport şi să-l practicăm cât mai des cu putinţă.

De ce să alegeţi  cursurile de înot la clubul nostru?

Clubul nostru este o şcoală specială de inot ce pune la dispoziţie o serie de pachete de cursuri adaptate, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, deosebit de avantajoase. Bazinele la care se desfăşoară cursurile sunt la standarde europene. Instructorii si antrenorii de inot care se vor ocupa de pregătirea voastră sunt profesionişti, cu experienţă şi răbdători. De aceea nu trebuie să vă faceţi niciodată grijă că nu veţi reuşi să obţineţi ceea ce vă doriţi. În cel mai scurt timp posibil veţi scapa de teama de apă şi veţi învăţa să înotaţi. Aici veţi primi tot sprijinul necesar pentru a vă ajuta să căpătaţi încredere în sine şi a vă bucuraţi de beneficiile acestui sport minunat. Pentru mai multe informaţii despre tipurile de cursuri şi pachetele disponibile accesaţi pagina de contact sau pagina preturilor si alegeti un abonament de inot. Ofertele sunt pentru copii începând cu vârsta de 3 ani, dar şi pentru adulţi.

Faceti o rezervare
Beneficiati de cele mai avantajoase preturi.

Telefon:

Email:

0722201666

0723000050

0761633663

 

[email protected]

[email protected]

   Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

Inscriere la cursurile de inot gratuite

  Pentru elevii scolii nr.25:
0751 560 264

Inscrie-te la unul din bazinele noastre

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

   

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter:

  Bazinele de inot sunt acoperite si incalzite indiferent de sezon:

  Bazin inot Scoala nr.25 (Colentina)

   Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7 (sector 2)

  Bazinul scolii Gimnaziale 25
  Bazin inot Scoala 25 – sector 2
  Receptie: 0761633663Detalii:   0723000050

  Bazinul de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

  Bazin inot Carol Davila (Cotroceni)

   B-dul Eroii Sanitari nr.8 (sector 6)

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
  Bazin inot Carol Davila – sector 6
  Inscriere: 0722201666Detalii: 0723000050

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Bazinul Olimpia (Iancului)

   Sos. Iancului nr. 128A (sector 2)

  Bazinul de inot Olimpia
  Bazin inot Olimpia – sector 2
  Receptie: 0761633663

  Bazinul de inot Olimpia se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.

  Mai multe informatii despre bazinele de inot gasiti accesand linkurile de mai jos:

  Bazin inot
  Carol Davila
   

  Bazin inot
  Olimpia

  Bazin inot
  Scoala 25

  Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.