Cursuri inot copii mici

Cursuri inot copii mici

Cursurile de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal sunt organizate de catre antrenorii nostri cu experiemnta in domeniu, studii superioare si rezultate remarcabile in natatie si polo pe apa. Clubul va pune la dispozitie mai multe locatii in care puteti sa invatati sa inotati indiferent de varsta sub asistenta unui antrenor de inot cu studii superioare sau kinetoterapeuti cu experienta in domeniu.

Cursuri inot copii

Cursuri inot copii

Copilul tau se va familiariza si se va imprieteni cu apa prin joc. Va deveni autonom si va capata incredere in sine. Sedintele includ elemente pentru dezvoltare psihomotorie si pentru socializare.  Poti opta pentru una dintre cele doua variante ale acestui program:

 • Sedinte individuale de inot:

Copilul tau va beneficia de supravegherea si indrumarea unui profesor personal de inot. De asemenea, este recomandat ca parintii sa stea in apropiere si sa fie gata sa intervina daca micutului nu ii place sau nu se simte in siguranta.

 • Sedinte de inot la nivel de grup:

Copilul tau va face parte dintr-o grupa de maxim 10 copii, fiecare dintre ei insotit de un parinte, coordonata de doi profesori de inot. Aceasta metoda se adreseaza copiilor care au intre 2 ani si 6 ani.

Cursurile de inot pentru copii sunt organizate in bazinele:

 1. Bazinul Facultatii Carol Davila
  (Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

 2. Bazinul din Complexul Olimpia
  (Iancului: Sos. Iancului nr. 128A)

 3. Bazinul Clubului Steaua Bucuresti
  (Bulevardul Ghencea nr.35)