Cursuri inot copii la bazinul scolii nr. 25

Cursuri de inot copii, initiere si perfectionare
Cursuri de inot copii, initiere si perfectionare

Cursuri inot copii la bazinul scolii nr.25

Cursurile de inot pentru copii in bazinul scolii nr.25 sunt organizate atat in regim de initiere cat si in regim de perfectionare si performanta, la nivel de grup sau in regim personal. La cursurile de initiere inot pentru copii antrenorii sunt prezenti in apa oferindu-le o asistenta deosebita, fara posibilitatea de a exista vreun risc atat timp cat copilul se afla in incinta bazinului, pe uscat sau in apa. Cursurile de inot pentru copiii avansati se desfasoara pe culoare separate cu posibilitatea de promovare in grupele de performanta in natatie sau polo pe apa.

Unde se desfasoara cursurile de inot pentru copii

Bazinul scolii Gimnaziale nr. 25 este situat pe strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, in zona Colentina, Obor, sector 2 Bucuresti.

Cum se desfasoara cursurile de inot pentru copii la bazinul scolii nr.25 ?

Cursurile de inot pentru copii in bazinul scolii nr. 25 din zona Obor se desfasoara pe culoare diferite in functie de nivelul fiecarui copil, cu antrenori specifici fiecarei grupe de copii.

Cursurile de inot se desfasoara intr-un bazin acoperit cu apa curatata si filtrata continuu pe toata durata anului. Bazinul este foarte bine incalzit, atat in apa cat si pe uscat, fiind dotat cu sisteme care asigura desfasurarea cursurilor de inot pentru copii in cele mai bune conditii.

Lectiile de inot pentru copii

Lecțiile de înot din bazinul scolii nr.25 reprezinta un proces de invatare si perfectionare al copiilor care doresc sa practice inotul. In toate bazinele de inot există o definire a unui număr de niveluri de înot care sunt atinse în procesul de învățământ. In bazinul scolii nr.25 copiii se pot inscrie in regim de initiere inot, perfectionare, performanta in natatie si polo pe apa. Nu exista definit un nivel minim pe care copiii ar trebui să îl atingă până la sfârșitul abonamentului, acest lucru depinzand de mai multi factori cum ar fi, varsta copilului, nivelul de la care porneste si capacitatea lui de a intelege informatiile explicate. In majoritatea cazurilor, un copil de 7 ani reuseste sa invete din primul abonament sa stea la suprafata si sa parcuga o distanta de 25 de metri fara ajutor din partea antrenorului.

Copiilor li se oferă adesea lecții de înot, care servesc la dezvoltarea tehnicii de înot și a încrederii.  Există multe modalități diferite de a învăța să înoți prin lecții de înot. Există lecții de grup, lecții semi-private și lecții private.

Cum va puteti inscrie la cursurile de inot pentru copii?

Telefon:

Email:

0722201666

0723000050

0761633663

 

[email protected]

[email protected]

   Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

🟢 Bazinele de inot sunt deschise!

Inscrie-te la unul din bazinele noastre

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

   

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter:

  Bazinele de inot sunt acoperite si incalzite indiferent de sezon:

  Bazinul Scolii nr. 190 (Berceni)

   Strada Nițu Vasile Nr. 16
  – in sector 4, Piata Sudului, Berceni –

  Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
  Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni
  Receptie: 0761633663

  Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in Berceni sector 4. Bazinul este in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

  Bazin inot Scoala nr.25, (Colentina)

   Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7
  – in sector 2, Colentina, Obor –

  Bazinul scolii Gimnaziale 25
  Bazin inot Scoala 25 – sector 2
  Receptie: 0761633663Detalii:   0723000050

  Bazinul de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

  Bazin inot Carol Davila, (Cotroceni)

   B-dul Eroii Sanitari nr.8
  – in sector 6, Cotroceni, Eroilor –

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
  Bazin inot Carol Davila – sector 6
  Inscriere: 0722201666Detalii: 0723000050

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Mai multe informatii despre bazinele de inot gasiti accesand linkurile de mai jos:

  Bazin inot
  Sector 6

  Bazin inot
  Sector 4

  Bazin inot
  Sector 2

  Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.