Cursuri inot copii in sector 6

Cursuri de initiere inot pentru copii
Cursuri de initiere inot copii

Cursuri inot copii in sectorul 6

Clubul de inot organizeaza cursuri inot copii si cursuri inot adulti langa facultatea de medicina Carol Davila. Cursurile sunt organizate in grup sau in regim personal. Deasemenea in bazinul facultatii de medicina si farmacie Carol Davila din sectorul 6 sunt organizate si ore de recuperare fizica sustinute de kinetoterapeuti cu experienta in domeniu.

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
Cursuri inot copii in sector 6 Cotroceni

Cursuri inot copii in Cotroceni

Bazinul de inot este situat in sectorul 6 langa  facultatea de medicina si farmacie Carol Davila din Bucuresti, in cartierul Cotroceni. In apropiere ca punct de reper se afla si spitalul Municipal. Adresa facultatii de medicina: B-dul Eroii Sanitari nr.8.

Pentru o orientare mai buna aveti atasata harta:

Cum sunt organizate cursurile de inot din sectorul 6 ?

Cursurile de inot din sectorul 6 sunt valabile atat pentru copiii care nu stiu sa inoate cat si pentru cei care doresc sa se perfectioneze pentru a fi mai apoi selectati in grupa de performanta pentru natatie sau polo pe apa. Cursurile de inot din sectorul 6 sunt organizate pe culoare diferite in fucntie de nivelul fiecarui copil. In general un antrenor se ocupa de maxim 5 copii, cand acest numar al copiilor este depasit  intervine ajutorul unui alt antrenor experimentat pentru o asistenta cat mai buna. Cursurile de inot sunt adresate tuturor copiilor peste 3 ani indiferent de nivel.

Afla preturile: preturi cursuri inot
Inscrie-te: inscriere cursuri inot
Afla toate serviciile clubului: servicii inot
Cursuri inot copii
Cursuri inot adulti