Cursuri inot copii avansati

Cu ce ajuta cursurile de inot pentru copiii avansati?

Cursurile de inot pentru copiii avansati ii va ajuta sa depaseasca pragul de initiere inot prin trecerea la nivelul următor, îmbunătățind ceea ce au învățat deja, dezvoltând cunoștințe chiar mai bune, atât în ​​abilități de supraviețuire, cât și de salvare a vieții.

Care este cel mai greu procedeu de înot pentru copii?

Pentru oricine nu este un înotător profesionist, fluturele poate fi un procedeu complicat. Acest procedeu este cel mai greu de învățat și necesită o forță serioasă înainte de a putea incepe sincronizarea miscarilor de picioare cu cele de brate si cu respiratia. Este, de asemenea, cel mai bun consumator de calorii, cu o rată de aproximativ 820 de calorii pe oră.

Care este cel mai rapid procedeu de inot și  care este cel mai popular?

Craul, sau procedeul liber.

Craul este ceea ce vedeți la majoritatea inotatorilor competitivi. In general cele mai multe antrenamente sunt pentru acest procedeu deoarece este cel mai rapid.

Câte miscari ar trebui facute in 25m?

16-30 de lovituri
Numărul de lovituri este reprezentat de miscarile complete pentru fiecare sincronizare a mainilor cu cele de picioare si cu cele de respiratie. Astfel este important sa numarati corect atat membrele superioare cat si cele inferioare dar si fiecare latura: stanga/dreapta. Majoritatea înotătorilor amatori necesită, în general, undeva între 16-30 de lovituri pentru a finaliza o lungime a unui bazin de 25 m. Un inotator profesionist realizeaza maxim 15 miscari complete.

Câte ture în piscină trebuie facute pentru un antrenament bun?

Antrenamentele normale de performanta sunt de aproximativ 60 până la 80 de ture sau aproximativ 1500 de metri. Pentru inotatorii avansati este recomandat 80 până la 100 de ture iar pentru înotătorii foarte buni 120 de ture sau mai mult. Acestea sunt recomandările dacă doriți un antrenament foarte bun in care sa ardeti peste 1500 de calorii.

Afla mai multe detalii prin telefon.
Fa o programare si invata-ti copilul sa inoate foarte bine!

Telefon:

Email:

0722201666

0723000050

0761633663

 

[email protected]

[email protected]

   Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

🟢 Bazinele de inot sunt deschise!

Inscrie-te la unul din bazinele noastre

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

   

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter:

  Bazinele de inot sunt acoperite si incalzite indiferent de sezon:

  Bazinul Scolii nr. 190 (Berceni)

   Strada Nițu Vasile Nr. 16
  – in sector 4, Piata Sudului, Berceni –

  Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
  Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni
  Receptie: 0761633663

  Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in Berceni sector 4. Bazinul este in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

  Bazin inot Scoala nr.25, (Colentina)

   Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7
  – in sector 2, Colentina, Obor –

  Bazinul scolii Gimnaziale 25
  Bazin inot Scoala 25 – sector 2
  Receptie: 0761633663Detalii:   0723000050

  Bazinul de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

  Bazin inot Carol Davila, (Cotroceni)

   B-dul Eroii Sanitari nr.8
  – in sector 6, Cotroceni, Eroilor –

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
  Bazin inot Carol Davila – sector 6
  Inscriere: 0722201666Detalii: 0723000050

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Mai multe informatii despre bazinele de inot gasiti accesand linkurile de mai jos:

  Bazin inot
  Sector 6

  Bazin inot
  Sector 4

  Bazin inot
  Sector 2

  Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.