Cursuri de inot la Scoala Gimnaziala 25

Cursuri de inot la Scoala Gimnaziala

Cursurile de inot la scoala Gimnaziala nr. 25 sunt organizate pe Strada Silvia 54, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti.  Bazinul de inot este disponibil atat copiilor cat si adultilor.

“Bazinul de inot  a stat nefolosit 3 ani, timp in care acesta a ajuns in paragina iar investitiile necesare pentru reparatiile si mentenanta acestuia au crescut foarte mult. Datorita primariei sectorului 2 in colaborare cu asociatia sportiva care se va ocupa de punerea in functiune a acestuia, bazinul va putea fi folosit in curand de locatarii sectorului 2.”

Cursurile de inot sunt organizate într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziala nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene. De asemenea, cursantii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferenţiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, duşuri şi grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăposteşte bazinul de înot se regăseşte şi un cabinet de prim ajutor. Capacitatea acestuia este de 65 de persoane, construcţia fiind proiectată pentru a fi utilizată simultan de  cursanti, împreună cu profesori şi personalul de întreţinere. Temperatura apei este reglată automat între 28 – 32 de grade Celsius.

Bazinul scolii Gimnaziale 25

Cursuri de inot la Scoala Gimnaziala