Concurs – Atack Team la Campina

Cu siguranta unul dintre cele mai lungi concursuri din ultima vreme, datorita numarului mare de participanti.

Parintii au fost alaturi de Clubul Atack Team cu un numar de peste 20 de copii. Rezultatele clubului au fost pe masura, copiii castigand peste 10 medalii in cele 4 probe de inot. Competitia a avut loc la Bazinul de inot didactic Campina in data de 22 noiembrie, fiind a doua editie a Cupei Inotatorului A.S. organizata de Clubul Sportiv Barracuda Campina. Competitia a fost adresata copiilor cu varste cuprinse intre “7” si 12 ani. Pentru fiecare proba de concurs au fost acordate medalii si diplome pentru locurile 1, 2 si 3, iar cei mai buni sportivi ai categoriilor au primit bani.

Multumim copiilor, pentru participare, pentru efortul depus si rabdarea de care au dat dovata la acest concurs alaturi de parintii sustinatori care s-au integrat foarte bine in echipa alaturi de antrenorii clubului.

Atack Team a fost, este si va ramane in primul rand un club sustinator al echipelor de performanta, un club recunoscator parintilor pentru efortul de a sustine micii campioni la  fiecare concurs si nu in ultimul rand un club cu renume datorita ambitiei pe care o au copii de a se lupta cu timpul in fiecare proba la fiecare concurs.