Video cursuri inot la Scoala 25

Cursurile de inot pentru copii

La bazinul scolii 25 gasiti acelasi club mare, prietenos, cu o echipa profesionista.

Ne place sa spunem adesea ca la noi  veti gasi  o gradinita a copiilor, reprezentand de multe ori intrarea in colectivitate pentru cei mici, dar si participarea la activitati didactice si de grup. Deasemenea tot aici copii scolii 25 au posibilitatea de a face cursuri de inot gratuite.

Pentru ca sanatatea si siguranta celor mici reprezinta cea mai mare prioritate in desfasurarea cursurilor noastre, inainte de inscriere la cursurile de inot  este necesar avizul medicului cu specifiicatia „apt pentru efort”.

Cursurile de inot pentru adulti

In cazul in care nu agreati fitnessul, aerobicul, joggingul sau alte sporturi, puteti alege sa mergeti la bazin, deoarece inotul este mult mai usor de practicat si combate sedentarismul intr-un mod mult mai placut. Pe langa faptul ca ajuta la dezvoltarea armonioasa a corpului (favorizand eliminarea kilogramelor in plus si cresterea in inaltime, daca este practicat de la o varsta frageda), inotul are si o serie de alte efecte benefice pentru organism.

Apa din bazinul de inot al scolii 25

Dezinfectarea apei din bazinul scolii 25 nu se realizeaza folosind clasicele pastile cu clor, care pot afecta sanatatea pielii si a mucoaselor copiilor (ochii, mucoasele nazale, orale, digestive etc.). Pentru a mentine apa curata folosim o tehnica de ultima generatie, care nu are consecinte negative asupra tegumentelor, mucoasei gastrice si cailor respiratorii ale copiilor.