Cursuri de inot gratuite in sectorul 4

Va asteptam la cursurile de inot gratuite din sectorul 4 organizate in Bazinul Scolii nr.190!

➢ CURSURI DE INOT GRATUITE

Suntem pregătiți să primim cu bucurie, de luni până vineri în intervalul orar 8:00-15:00, iar sâmbăta și duminică în intervalul orar 8:00-10:00, toți elevii din Sectorul 4. Cursurile de inot sunt organizate GRATUIT la nivel de grup pentru toti copiii din sectorul 4!

Programul cursurilor de inot GRATUITE in sectorul 4

Inscrierile se fac prin intermediul scolilor. Fiecare scoala isi alege ora potrivita si transmite catre bazin cate o  serie de elevi beneficiari, pentru ca toate scolile  sa beneficieze de cursurile de inot gratuite in limita spatiului disponibil.

Cursurile de inot GRATUITE se desfasoara in fiecare an pe toata perioada scolarizarii, pentru toti copiii din  sectorul 4 intre orele afisate.

ORELE GRATUITE in bazinul Scolii nr.190:

Aceste cursuri de inot sunt organizate gratuit la nivel de grup pentru copiii din sectorul 4.

In timpul saptamanii (zilnic):

– intre orele 09:00 – 15:00

In Weekend (Sambata si Duminica)

– intre orele: 09:00 – 10:00

Unde se desfasoara cursurile de inot gratuite?

Adresa bazinului unde sunt organizate cursurile de inot pentru copii gratuite la nivel de grup este: Strada Nițu Vasile Nr. 16 sector 4 (in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, cartierul Berceni, in curtea scolii nr.190).

Cum se prezinta bazinul scolii nr.190?

Bazinul de inot din sectorul 4 are un sistem performant de recirculare, filtrare si tratare a apei si un sistem de incalzire si climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu recuperator de caldura in placi. Ca urmare, apa este permanent incalzita, tratata, cu un nivel al PH-ului corespunzator. Umiditatea din aer este controlata si mentinuta in limite conforme prin aerisire permanenta. Regulile de acces din punctul de vedere al sanatatii, igienei, echipamentului, precum si al respectarii circuitelor sunt stricte. Anexele tehnice cuprind vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spatii tehnice, camere pentru echipament sportiv. Bazinul de inot are si o tribuna cu 129 de locuri pentru spectatori.

Dimensiuni bazin medicina

Cum au fost organizate pana in prezent cursurile de inot gratuite?

Clubul Atack Team a organizat pana in prezent cursuri de inot gratuite cu peste 2147 de copii de la deschiderea locatiei. Cursurile de inot gratuite au fost si sunt organizate conform programului afisat pe site in perioada anului scolar, de luni până vineri în intervalul orar 8:00-15:00, iar sâmbăta și duminică în intervalul orar 8:00-10:00 pentru toți elevii din sectorul 4.

Fiecare scoala si-a ales ora potrivita si a transmis catre bazin cate o  serie de elevi beneficiari pentru ca toate scolile  sa beneficieze de cursuri de inot gratuite in limita spatiului disponibil.

In prezent reusim sa primim mai multi copii intr-un timp scurt o data cu ridicarea restrictiilor. In acest sens exista un numar impresionant de 2147 de participanti prezenti cu formulare si abonamente completate de parintii copiilor la inscrierea acestora in noua locatie din sectorul 4.

Cum au fost informati participantii:

O data cu inceperea cursurilor de inot gratuite am dorit sa atragem cat mai multi copii si am informat vizitatorii cu privire la organizarea cursurilor de inot gratuite:

– prin site:

– prin retele de socializare:

Respectarea masurilor de siguranta

Avand in vedere situatiile de restricție din anul 2021 am fost nevoiti sa organizam grupele de inot cu respectarea masurilor de siguranta si sa prealuam copiii intr-un numar redus (4 pe culoar), in mai multe ore si mai multe zile pe o durata mai lunga de timp.

Cursurile de inot gratuite au fost si sunt apreciate!

Ne bucuram ca personalul clubului incepand cu antrenorii nostri si modul acestora de organizare este apreciat si dorim sa va multumim pe aceasta cale pentru sustinere:

Mihaela Tanell
Mihaela Tanell
14. Octombrie, 2023.
Noi am dus și anul trecut băiețelul, dar nu prea i a plăcut. Acum am încercat iar și el este foarte incantat. Merge cu drag la toate ședințele. Îl recomand pe Ciprian. Pentru noi este cel mai bun!
Maria Lazarescu
Maria Lazarescu
19. August, 2023.
Curat, personal dedicat și empatic
Mocanu Roxana
Mocanu Roxana
11. August, 2023.
Fetița mea îl iubește pe Teo !!! Cel mai fain antrenor !!!
Simona Catalin
Simona Catalin
22. Iunie, 2023.
Foarte mulțumită, curat, vestiare, apa calda in bazin, antrenorii ok. Recomand.sa

Promovarea cursurilor de inot gratuite

Am adus la cunostinta si continuam informarea tuturor vizitatorilor interesati, prin bannere afisate on-line si anunturi text / grafice pe toate retelele media si in toate motoarele de cautare.

A fost distribuit flyerul online cu informatiile necesare desfasurarii cursurilor gratuite (realizat de Primaria Sectorului 4)

Metode moderne de informare a publicului:

Marketing on-line, SEO pentru promovarea cursurilor gratuite:

C.S. Atack Team a apelat la echipe de specialisti in marketing pentru vizibilitate in rezultatele motoarelor de cautare: „cursuri inot gratuite” „cursuri inot copii gratuite”. In prezent suntem primul club care apare in rezultate organice (nesponsorizat) atunci cand cineva este interesat de cursurile de inot gratuite.

Marketing afiliat pentru promovarea cursurilor gratuite:

Atack Team a publicat advertoriale, articole in ziare  si pe platformele de specialitate anunturi si reclame pentru promovarea cursurilor de inot gratuite. Specificam cateva exemple:

Vom lucra la capacitate maxima atat timp cat nu sunt restrictii

Ne pregatim incepand cu luna septembrie sa preluam toti copiii organizand atat cursuri de initiere si perfectionare inot gratuite cat si cursuri de performanta pentru folosirea intregului spatiu: 60 de copii pe ora.

Grupele de performanta

Bazinul scolii nr.190  gazduieste peste 65 de copii in grupele de performanta care participa la concursurile LPIN. Copiii s-au clasat adesea pe locurile fruntase obtinand premiile si medaliile competitiilor sportive. Rezultatele competitiilor pot fi gasite si verificate pe siteul LPIN: rezultate performanta Atack Team

Recuperare fizica si integrare sociala

Clubul Atack Team ajuta copiii si adultii cu deficiente fizice punand la dispozitie spatiul necesar recuperararii fizice, materialele ajutatoare si personal calificat (kinetoterapeuti, profesori, antrenori, instructori de inot si salvamari).

Mai multe informatii despre bazinul de inot din sectorul 4:

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii