Cursuri de inot copii, initiere si perfectionare
Cursuri de inot copii, initiere si perfectionare

Cursuri inot copii indiferent de nivel

Cursuri inot copii indiferent de nivel

La noi, cursurile de înot pentru copii sunt adaptate nevoilor fiecărui copil, astfel încât el sau ea să poată progresa într-un ritm confortabil.  Deși unii copii pot avansa mai repede sau mai lent, instructorii noștri se asigură că fiecare primește instrucțiunea de care are nevoie.

Cursuri inot copii la nivel de grup
Cursuri inot copii la nivel de grup

 Ce vor învăța copiii la cursurile de inot:

Programul cursurilor de inot se concentrează pe dezvoltarea abilităților pas cu pas,  dându-le posibilitatea de a stăpâni un exercitiu înainte de a trece la următorul, facilitand astfel crearea încrederii în mediul acvatic si in antrenori.

 În timpul lecțiilor de înot, copiii vor petrece timp pe următoarele șase niveluri:

 • Introducere în abilitățile de apă: elevii vor învăța cum să se simtă confortabil în apă și să se bucure în siguranță.

 • Bazele competențelor acvatice: copiii vor învăța abilități de bază de înot.

 • Dezvoltarea capacitatiilor motrice: ora de inot îi va ajuta pe elevi să-și îmbunătățească abilitățile.

 • Îmbunătățirea tehnicilor de inot prin rezistenta: copiii vor câștiga încredere în timpul lecțiilor de înot, își vor îmbunătăți tehnicile de inot prin rezistenta.

 • Rafinarea tehnicilor de inot prin eficienta: Antrenorul va ajuta copiii sa isi dezolte si sa isi inbunatateasca tehncile și să devină înotători mai eficienți.

 • Înot și competență de îndemânare: elevii vor învăța să înoate cu ușurință și eficiență și vor câștiga capacitatea de a înota fără probleme pe distanțe mai mari.  Înotătorii vor avea și opțiunea de a participa la concursuri.

 

Oferim lecții de înot pentru copii în mai multe locatii din Bucuresti, ceea ce face ușor să găsești bazinul de inot care să se potrivească nevoilor tale și programului tău.  Accesați pagina noastră cu bazinele de inot pentru a găsi o piscina în apropierea dvs. sau completati formularul de pe pagina de contact pentru informatii si detalii.

Inscrie-te la unul din bazinele noastre

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de mai jos sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?