Bazinul de inot Persepolis

Bazin inot Persepolis
Bazin inot Persepolis

Bazinul de inot Persepolis

Bazinul de inot Persepolis este pozitionat in partea de nord a Bucurestiului, la cateva minute de Aeroportul Baneasa si la 10 minute de Aeroportul Otopeni, Hotel Persepolis este un loc special, ideal pentru a petrece momente de neuitat. Aici se afla doua bazine de inot disponibile cursurilor de inot pentru copii si adulti.

Acest articol este adaugat cu scop informativ.
Nu organizam cursuri de inot in aceasta locatie.

Cursurile de inot la bazinul Persepolis:

Cursurile de inot sunt desfasurate pe nivel de grup si varsta atat pentru copii cat si pentru adulti. Aici aveti posibilitatea de a alege si un antrenor de inot personal. Preturile incep de la 400 de lei pentru 10 sedinte al  nivel de grup si pot ajunge pana la 750 lei cu antrenor de inot personal.

Bazinul de inot Persepolis:

Bazinul de inot Persepolis este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer. Fiind acoperit bazinul de inot Persepolis este deschis atat vara cat si iarna pastrand o temperatura de 30 grade constanta.

Bazinul de inot Persepolis
Bazinul de inot Persepolis

Numele hotelului Persepolis este defapt numele grecesc al uneia din capitalele vechiului imperiu Persan, concepute sa fie un centru al receptiilor si ceremoniilor, construit de Imparatul Persan Darius. Persepolis era un oras legendar, renumit pentru arhitectura extravaganta si cladirile somptuoase, realizate prin tehnici si indemanare deosebite. De la aceasta cultura s-a nascut si inspirat Hotel Persepolis, un hotel care s-a decis sa readuca in lumina stralucirea si atmosfera acelor uitate vremuri.

Cele 8 garsoniere de dimensiuni generoase, complet echipate si comfortabile sunt mobilate si decorate intr-un stil elegant si plin de gust, oferindu-va o ambianta placuta pentru a va relaxa.

Mediul rafinat de la Hotel Persepolis îl face locul ideal pentru aniversări, recepţii sau petreceri private.

Cautati alta locatie pentru inot ?
In urmatoarele legaturi puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.