Bazinul clubului IDM

Bazinul Clubului IDM
Bazinul Clubului IDM

Bazinul de inot din incinta Clubului IDM

Bazinul Clubului IDM
Bazinul clubului IDM

Bazinul clubului IDM este o piscina moderna care va ofera o gama completa de servicii de întretinere si petrecere a timpului liber. Tot in incinta clubului IDM gasiti alte mijloace pentru antrenamente complete de cardio si bodybuilding, antrenamente de aerobic si tae-bo, cursuri de înot, saune uscate si cu aburi, saloane de masaj, studiouri de bronzare, piscine cu aparate de înot contra curentului si jacuzzi. Toate acestea sunt puse la dispozitia membrilor Clubului IDM în Zona Exclusiva!

Cursuri de inot la bazinul IDM

Cursurile de inot la bazinul IDM sunt restrictionate copiilor si adultilor care nu prezinta card de membru. Pentru a avea acces la piscina cu asistenta unui antrenor de inot sau in regim de agrement trebuie sa deveniti membru.

Contact bazin inot IDM

Ce este Zona Exclusiva?
Zona Exclusiva este un spatiu delimitat în incinta Clubului IDM unde accesul este permis numai membrilor înregistrati (membrii seniori) pe baza unui abonament semestrial si a a cardului de membru senior pe care îl primiti la înregistrare. Din Zona Exclusiva fac parte cluburile Wellness1  si Piscina.

Daca sunteti in cautarea altor locatii aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.