Bazin inot Otopeni

Bazin inot Otopeno 50 m
Bazin inot Otopeno 50 m

Complexul de Natație Otopeni oferă o gamă completă de facilități și opțiuni pentru iubitorii de înot și pentru cursurile de înot. Aici găsiți toate dotările de care aveți nevoie pentru o experiență de neuitat:

  1. Dotări Variate: Complexul dispune de săli metodice, săli de forță, saune, jacuzzi, hidromasaj, cabinet medical și o sală de conferință. Acesta oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o zi de relaxare și antrenament.

  2. Bazine de inot Olimpice:

    • Bazin de Înot Olimpic: Cu dimensiuni de 25 x 50 metri și adâncime variabilă între 2 și 3 metri, acest bazin este potrivit pentru înotul sportiv și recreativ.

    • Bazin de Sărituri Olimpic: Acest bazin cu dimensiuni de 21 x 25 metri și adâncime variabilă între 3.5 și 5 metri este ideal pentru iubitorii de sărituri.

  3. Spații de Alimentație Publică: După ce vă antrenați sau vă relaxați în bazinele complexului, puteți să vă răsfățați cu mâncare delicioasă și băuturi în spațiile de alimentație publică.

  4. Sală de Antrenament Specială pentru Sărituri: Complexul dispune de o sală specială pentru sportivii care practică săriturile, cu o înălțime de 6 metri. Aici, aceștia se pot antrena și îmbunătăți tehnicile de sărit.

  5. Dotări Complet Echipate: În plus, Complexul de Natație Otopeni oferă vestiare pentru utilizatori, spații pentru conferințe și transmisii sportive, asigurând astfel o experiență de înot și relaxare completă.

Indiferent dacă sunteți un înotător experimentat sau doriți să învățați să înotați, Complexul de Natație Otopeni are tot ce vă trebuie pentru a vă bucura de o zi minunată la piscină. Aici, puteți beneficia de facilități de top și experiențe de neuitat.

Pentru a obține informații detaliate despre orele de funcționare, tarifele de intrare, programul de cursuri de înot sau oricare alt aspect legat de bazinul de înot Otopeni, vă invităm să consultați următorul link: bazin inot Otopeni.

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii