Cursuri inot copii. Tarifele pentru cursuri inot copii in 2024

Cursuri inot copii Bucuresti sector 2 si sector 6
Cursuri inot copii Bucuresti sector 2 si sector 6

Cursuri inot copii 2024: Tarife Accesibile și Calitate Excepțională

La Atack Team, ne mândrim cu o tradiție de peste 10 ani în oferirea cursurilor de inot cu tarife si organizare de neegalat. Recunoaștem importanța unui raport calitate-preț excelent și suntem mândri să fim considerați clubul cu cele mai competitive oferte de pe piață în domeniul cursurilor de înot pentru copii.

✨ Excelență și Accesibilitate:

Tarifele noastre sunt structurate astfel încât să ofere accesibilitate maximă fără a compromite calitatea. Ne bazăm pe:

  • Experiența Antrenorilor: Echipa noastră este formată din profesioniști dedicați, cu o bogată experiență în lucrul cu copiii, atât individual, cât și în grup. Antrenorii noștri sunt nu doar instructori calificați, dar și mentori, încurajând fiecare copil să își atingă potențialul maxim.

  • Locații Ultramoderne: Fiecare dintre cele trei bazine noi sunt proiectate special pentru a susține atât cursuri didactice, cât și antrenamente de performanță. Dotările de ultimă oră includ sisteme de purificare a apei de top, zone de încălzire și relaxare, precum și echipamente didactice moderne.

🏊‍♀️ Tarife și Pachete Flexibile:

Oferim o varietate de abonamente pentru a se potrivi cu diferite nevoi și bugete:

  • Abonament de Grup: Ideal pentru copii care se bucură de interacțiunea socială și învățarea într-un mediu de grup. Aceste sesiuni sunt distractive și energice, promovând în același timp dezvoltarea abilităților de înot.

  • Lecții Private: Pentru o atenție mai personalizată, oferim lecții individuale, unde progresul copilului este monitorizat îndeaproape, iar planul de învățare este personalizat conform nevoilor și ritmului său.

  • Abonamente Flexibile: Avem opțiuni de abonamente pe termen scurt, mediu și lung, pentru a oferi flexibilitate familiilor noastre.

Pentru a vizualiza lista completă a tarifelor și a afla mai multe despre programul cursurilor, vă invităm să accesați pagina noastră dedicată: Tarife cursuri inot copii

🌟 Înscrieți-vă copilul acum și fiți parte dintr-o comunitate care promovează sănătatea, siguranța și bucuria de a înota!

Pentru orice întrebări sau detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cel mai potrivit program pentru micul dvs. înotător!

Cum ne inscriem la cursurile de inot pentru copii?

Folositi pagina de inscriere. Apelati unul din numerele de telefon sau faceti o inscriere prin formular indiferent de ora. Va asteptam la bazin pentru a face abonamentul de inot cu numarul de sedinte dorite pentru participarea la cursurile de inot pentru copii.

➢  Inscriere cursuri inot copii

➢  Intrebari frecvente despre inot

Mai multe informatii despre cursuri inot copii:

Va punem la dispozitie cele mai sigure cursuri de inot pentru copii, organizate in bazine de inot moderne si omologate la cele mai inalte standarde europene, in care puteti sa va inscrieti copilul la cursuri inot copii in regim de initiere, perfectionare sau performanta. Organizam cursuri de inot pentru copii incepand de la varsta de 3 ani indiferent de nivelul la care se afla. Deasemenea punem la dispozitia copiilor cu probleme kientoterapeuti care ii vor ajuta pe micutii sportivi cu deficiente fizice sa isi tonifieze musculatura in zonele afectate prin exercitii in apa.