Cursuri inot copii: Tarifele antrenamentelor de inot

Descoperiți Tarifele Cursurilor de Înot pentru Copii

De la deschiderea clubului nostru, acum mai bine de 10 ani, ne mândrim cu cel mai bun raport calitate-preț din domeniul cursurilor de înot pentru copii. Astfel, în prezent, suntem lideri în oferte pe piață. Ne bazăm pe experiența vastă a antrenorilor noștri în lucrul cu copiii, fie că este vorba de sesiuni individuale sau de antrenamente în grupuri. De asemenea, avem locații ultramoderne special concepute pentru cursurile didactice de înot și pentru perfecționarea în acest sport.

Cursuri inot copii: tarife pentru orice buzunar

Pentru a afla toate detaliile privind abonamentele disponibile și programul acestora, vă invităm să consultați pagina noastră dedicată cursurilor de înot pentru copii. Acolo veți găsi informații complete despre tarife, programul lecțiilor și toate detaliile de care aveți nevoie pentru a lua decizia potrivită pentru copilul dumneavoastră.

La Clubul Atack Team, credem în accesibilitatea cursurilor de înot pentru toți copiii și ne angajăm să oferim servicii de înaltă calitate la prețuri competitive. Cu toate acestea, calitatea învățării și siguranța copiilor noștri sunt întotdeauna prioritare, iar echipa noastră dedicată de instructori vă va asigura că fiecare lecție este valoroasă și educativă pentru micuții dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să discutăm despre opțiunile disponibile pentru ca copilul dumneavoastră să înceapă o călătorie plină de succes și distracție în apa!

Abonamente pentru cursuri inot copii la nivel de grup.

Incepand cu varsta de 4 ani copiii sunt evaluati si integrati intr-o grupa de nivel asemanator si varsta apropiata. Exista grupe de incepatori, semi-avansati, avansati, si performanta. Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori care se ocupa exclusiv de grupa respectiva formata din 5 – 10 copii la un antrenor.

Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 190

Bazinul se afla in sectorul 4. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Abonament pentru cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 25.

Bazinul se afla in sectorul 2. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.25 din sectorul 2 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin Carol Davila

Bazinul se afla in sectorul 6. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul Carol Davila din sectorul 6 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

➢  Toate abonamentele pentru cursuri inot copii

➢ Aflati care sunt  bazinele de inot

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii