Continutul acestei pagini necesita o versiune mai noua de Adobe Flash Player. Urmariti varianta javascript sau instalati adobe flash player !

Urmareste varianta Javascript

Poze bazin de inot - Imagini din timpul cursurilor de inot realizate in bazinul de inot

Prezentarea bazinului 2008 !

Bazin de inot Carol Davila
In aceasta galerie puteti vedea poze cu bazinul de inot al facultatii de medicina si farmacie Carol Davila din Bucuresti.
Pozele sunt realizate imediat dupa deschiderea bazinului de inot.

 

Cupa Mos Craciun 2009 !

Concurs inot Mos Craciun
Fotografiile sunt realizate cu ocazia sarbatorilor de iarna, inainte de Craciunul anului 2010. La concurs au participat copii cluburilor de inot Atack Team Bucuresti, Clubul Sportiv Delfinul, Domar Sport, Eky Sport Bucuresti.
Competitia de inot a fost amicala cu premii pentru toata lumea.

Cantonament - Schi 2010 !

Cantonament Schi
Imaginile sunt realizate in cantonamentul anului 2011 cu ocazia sarbatorilor de iarna. Copii au invatat sa schieze, avand parte de antrenamente in fiecare zi.

 

Cupa Mos Nicolae 2011 !

Competitie de inot Mos Nicolae
Aceste fotografii sunt realizate cu ocazia sarbatorilor de iarna inainte de Craciunul anului 2011. La concurs au participat copii cluburilor de inot Atack Team Bucuresti, Clubul Sportiv Delfinul, Domar Sport, Eky Sport, etc.
Competitia de inot a fost amicala cu premii pentru toata lumea.

Concurs de inot 2012 !

Competitie de inot Atack Team
Fotografiile sunt realizate in bazinul facultatii de medicina si farmacie Carol Davla cu sprijinul clubului de inot Atack Team. Invitati au fost Inter Sport Bucuresti, clubul Performer, Domar Sport si liceul Emil Rahovita din Bucuresti !

 

Bazine de inot in Bucuresti

Bazinele de inot din Bucuresti
Imaginile sunt generale realizate in mai multe bazine de inot din Bucuresti cu scopul de a oferi publicului o gama cat mai larga a locatiilor in care se poate practica inotul atat pe timp de vara cat si iarna in bazine acoperite.

 

Inregistrari Video !

Filmari video bazin de inot
Aceste filmari sunt realizate in bazinul de inot cu scopul de a prezenta copii si antrenorii clubului de inot. Pentru a urmarii aceste filmulete este necesara ultima versiune de Adobe Flash Player, si o conexiune buna la internet !

Galerii asemanatoare:

Foto Download

In momentul de fata nu sunt fotografii pe care le puteti descarca. Reveniti pe aceasta pagina pentru a descarca pozele dupa urmatorul eveniment !