Bazinul Steaua

Bazinul Steaua

Bazinul Steaua

Bazinul Steaua

Bazinul de inot Steaua este situat in incinta bazei sportive din Ghencea. Aceasta cuprinde un bazin de competiţie cu o suprafaţă de 832 de metri pătraţi, cu o adâncime de 2,3 metri, un bazin de antrenament de 312 metri pătraţi, cu o adâncime variabilă între 1,2 şi 1,6 metri, o tribună cu 400 de locuri. Clădirea a fost concepută pe trei niveluri: nivelul 1 corespunde subsolului destinat spaţiilor tehnice, nivelul 2 este reprezentat de parterul destinat holurilor de acces, vestiarelor, anexelor şi sălii bazinului iar nivelul 3 este destinat gradenelor şi circulaţiei spectatorilor.

Bazinul de polo din Complexul Sportiv Ghencea al Clubului Steaua este primul conceput special pentru jocul de polo pe apa acoperit din Bucureşti.

Cursurile de inot in bazinul Steaua:

In bazinul clubului Steaua sunt desfasurate cursuri de inot pentru copii la nivel de grup sau cu antrenor personal. Cursurile sunt organiate de fostii poloisti ai clubului Steaua. Copii au posibilitatea sa fie selectati apoi in grupele de polo ale clubului de inot. Preturile abonamentelor de inot incep de la 350 de lei pentru 8 sedinte de inot si cresc in functie de asistenta dorita (antrenor personal / nivel de grup)

Contact bazin inot Steaua

contact-Silviu-Petrescu

Daca sunteti in cautarea altor locatii aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.

Related Posts