Detalii: 0722 201 666 | 0723 0000 50; Ofertele apar pe pagina de contact si sunt valabile doar la inscrierea prin formular.
Acum ne gasiti si la bazinul Hotelului Phoenicia, in Baneasa | Otopeni - 076 104 1004.

Bazin olimpic Lia Manoliu !

Cursuri de inot bazin Lia ManoliuExista bazin acoperit pentru iarna si bazin afara pentru vara. Atat afara cat si inauntru puteti face face lungimi de bazin cu mici pauze de odihna la capatul culoarelor. Apa e curata, vestiarele sunt ok aveti unde sa va lasati hainele bine pazite cat timp inoti.
- Adresa: bdul. Basarabia nr. 35-37
Obligatorii:
1. Costum de baie / Slipi !
2. Papuci, prosop, dus inainte de a intra in bazin.
4. Apa e foarte curata si foarte calda. E o temperatura placuta in sala de bazin.

Pentru informatii si inscriere privind bazinul Lia Manoliu:

Cursuri de inot pentru copii !

Inot pentru copii si adulti

Cursul de inot pentru adulti presupune o urmarire individuala precisa fata de cursurile de inot pentru copii unde acestia se adapteaza cu usurinta de cele mai multe ori indiferent de situatie. Antrenorii nostri tin cont de particularitatile individuale ale fiecarui client indiferent de varsta si sex !


Initiere inot sau perfectionare !

Cursuri de initiere si performanta inot

Daca esti sau vrei sa devii o fire sportiva, dinamica, stii sa inoti sau vrei sa inveti sa inoti, daca doresti performanta in inot sau ai probleme de sanatate, te asteptam sa ne contactezi, echipa noastra te va integra grupului nostru de clienti !


Antrenor personal de inot !

Inot de placere - Agrement inot

In prezent ne desfasuram activitatea in unul dintre cele mai respectate bazine de inot in domeniu. Bazinul de inot  este aflat intr-o zona sigura, unde puteti inota de placere sau sub indrumarea unui antrenor personal pentru a invata cat mai repede stilurile de inot !


Bazinul de inot situat in complexul sportiv Lia Manoliu este disponibil atat iarna cat si vara cursurilor de inot pentru copii sau adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal existand bazin acoperit intr-o sala modern construita cat si bazin in aer liber. Cursurile de inot sunt organizate de antrenori experimentati, absolventi ai facultatii de Educatie Fizica si Sport.

Pentru mai multe informatii privind bazinul de inot in care ne defasuram activitatea accesati pagina celor mai frecvente intrebari despre inot, pagina serviciilor pentru a vedea preturile abonamentelor de inot sau pagina de inscriere pentru rezervarea unui loc si achizitionarea abonamentului. Programul este flexibil iar locatiile noastre sunt disponibile publicului atat pentru agrement cat si pentru cursurile de inot pentru copii sau adulti.
Pentru urmatoarele bazine de inot beneficiati de oferte: Bazin de inot Medicina , Bazin de inot Phoenicia (Baneasa - Otopeni) , Bazin de inot Complex Olimpia
Informatii suplimentare pentru fiecare bazin de inot gasiti accesand: Lista Piscinelor de Inot !