Aceasta este versiunea a siteului neactualizat ! Treceti la noua versiune !

Bazin olimpic Lia Manoliu !

Cursuri de inot bazin Lia ManoliuExista bazin acoperit pentru iarna si bazin afara pentru vara. Atat afara cat si inauntru puteti face face lungimi de bazin cu mici pauze de odihna la capatul culoarelor. Apa e curata, vestiarele sunt ok aveti unde sa va lasati hainele bine pazite cat timp inoti.
- Adresa: bdul. Basarabia nr. 35-37
Obligatorii:
1. Costum de baie / Slipi !
2. Papuci, prosop, dus inainte de a intra in bazin.
4. Apa e foarte curata si foarte calda. E o temperatura placuta in sala de bazin.

Pentru informatii si inscriere privind bazinul Lia Manoliu:

Cursuri de inot pentru copii !

Inot pentru copii si adulti

Cursul de inot pentru adulti presupune o urmarire individuala precisa fata de cursurile de inot pentru copii unde acestia se adapteaza cu usurinta de cele mai multe ori indiferent de situatie. Antrenorii nostri tin cont de particularitatile individuale ale fiecarui client indiferent de varsta si sex !


Initiere inot sau perfectionare !

Cursuri de initiere si performanta inot

Daca esti sau vrei sa devii o fire sportiva, dinamica, stii sa inoti sau vrei sa inveti sa inoti, daca doresti performanta in inot sau ai probleme de sanatate, te asteptam sa ne contactezi, echipa noastra te va integra grupului nostru de clienti !


Antrenor personal de inot !

Inot de placere - Agrement inot

In prezent ne desfasuram activitatea in unul dintre cele mai respectate bazine de inot in domeniu. Bazinul de inot  este aflat intr-o zona sigura, unde puteti inota de placere sau sub indrumarea unui antrenor personal pentru a invata cat mai repede stilurile de inot !


Bazinul de inot situat in complexul sportiv Lia Manoliu este disponibil atat iarna cat si vara cursurilor de inot pentru copii sau adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal existand bazin acoperit intr-o sala modern construita cat si bazin in aer liber. Cursurile de inot sunt organizate de antrenori experimentati, absolventi ai facultatii de Educatie Fizica si Sport.

Pentru mai multe informatii privind bazinul de inot in care ne defasuram activitatea accesati pagina celor mai frecvente intrebari despre inot, pagina serviciilor pentru a vedea preturile abonamentelor de inot sau pagina de inscriere pentru rezervarea unui loc si achizitionarea abonamentului. Programul este flexibil iar locatiile noastre sunt disponibile publicului atat pentru agrement cat si pentru cursurile de inot pentru copii sau adulti.

Beneficiati de reduceri in urmatoarele bazine de inot: Bazin de inot Medicina , Bazin de inot Phoenicia (Baneasa - Otopeni) , Bazin de inot Complex Olimpia.

Bazinul de inot Carol Davila - Medicina

Bazinul de inot Medicina

in Cotroceni: 0722 201 666

In acest bazin de inot puteti sa invatati sa inotati indiferent de varsta. Tot aici puteti inota de placere sau, sub asistenta unui kinetoterapeut in cazul persoanelor cu deficiente fizice.


Bazinul de inot Olimpia

Bazinul de inot Olimpia

in Iancului: 0723 0000 50

In acest bazin de inot se tin cursuri de inot atat pentru copii cat si pentru adulti. Tot aici puteti sa va inscrieti copilul in grupele de performanta pentru natatie sau polo pe apa.Bazin de inot Phoenicia - Baneasa Otopeni

Bazinul de inot Phoenicia

in Baneasa: 076 104 1004

In acesta locatie copii fac "primii pasi in apa". Aici puteti sa va inscrieti copilul la inot iar d-voastra va puteti relaxa alaturi in jacuzzi, in sauna sau cu ajutorul unui antrenor va puteti inscrie la programele noastre de Aqua Gym.


Informatii suplimentare pentru fiecare bazin de inot gasiti accesand: Lista Piscinelor de Inot !