Detalii: 0722 201 666 | 0723 0000 50; Ofertele apar pe pagina de contact si sunt valabile doar la inscrierea prin formular.
Acum ne gasiti si la bazinul Hotelului Phoenicia, in Baneasa | Otopeni - 076 104 1004.

Bazinul de inot al Clubului Steaua Bucuresti

Bazinul de inot din incinta complexului Steaua dispune de un bazin de competiţie pentru polo cu dimensiunile de 33x25 metri, cu o adâncime de 2,3 metri, şi unul pentru antrenamente de 25x12,5 metri, cu o adâncime variabilă între 1,2 şi 1,6 metri. De asemenea, complexul are o tribună de 400 de locuri, iar valoarea totală a investiţiei a fost de 27.902.106 lei. Bazinul de inot Steaua

Bazinul de polo si bazinul de inot din cadrul Complexului Sportiv Steaua au fost inaugurate miercuri, în prezenţa miniştrilor Dezvoltării şi Apărării Naţionale, dar şi a preşedintelui ANST Carmen Tocală şi a chestorului Elisabeta Lipă (Dinamo), valoarea totală a investiţiei ridicându-se la 27.902.106 de milioane de lei.


Bazinul de inot Steaua a fost deschis după ce testele care au fost efectuate în urma lucărilor de renovare şi reparaţii din capitala la care a fost supus bazinul începând cu primăvara acestui an au fost încheiate. La mai bine de o lună de la darea sa în folosinţă, bazinul olimpic din cadrul Complexului Sportiv Ghencea a rămas neutilizabil, din cauza costurilor pe care le presupune mentenanţa acestuia, mult prea mari în raport cu bugetul de care dispune CSA Steaua.

Pe 5 decembrie 2012, preşedintele CSA Steaua, George Boroi, în prezenţa ministrului Apărării de la acea vreme, Corneliu Dobriţoiu, şi a lui Carmen Tocală, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST), tăia panglica de inaugurare a bazinului olimpic situat în Complexul Sportiv Ghencea.
În total, pentru construirea bazinului de polo şi nataţie din Complexul Ghencea, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a cheltuit nu mai puţin de 6,5 milioane de euro. „Sunt mai mult decât emoţionat. Credem că apariţia acestui bazin va genera şi performanţă sportivă”, spunea George Boroi, mândru nevoie mare, în cadrul festivităţii de inaugurare. Tot atunci, Boroi a mai spus, printre altele, că „trebuie să primim toate aprobările de funcţionare, iar apoi bazinul va fi deschis şi publicului, pentru că trebuie să producă”.
In total, pentru construirea bazinului de polo şi nataţie din Complexul Ghencea, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a cheltuit nu mai puţin de 6,5 milioane de euro. „Sunt mai mult decât emoţionat. Credem că apariţia acestui bazin va genera şi performanţă sportivă”, spunea George Boroi, mândru nevoie mare, în cadrul festivităţii de inaugurare. Tot atunci, Boroi a mai spus, printre altele, că „trebuie să primim toate aprobările de funcţionare, iar apoi bazinul va fi deschis şi publicului, pentru că trebuie să producă”.
In ciuda acestor declaraţii pompoase, la mai bine de o lună şi o săptămână de la inaugurarea sa, bazinul din Complexul Ghencea a rămas însă, închis, atât înotătorilor şi poloiştilor de performanţă, cât şi publicului larg. Motivul? Cheltuielile cu întreţinerea bazinului sunt mult prea mari faţă de posibilităţile extrem de limitate ale CSA Steaua, un club bugetar. Asta pentru că nu este vorba doar de bazinul în sine, ci şi de spaţiile anexe, deloc puţine, în condiţiile în care clădirea este structurată pe trei niveluri - subsol, parter şi etaj. Mai mult decât atât, nici dezinfectarea apei din piscină nu este un proces tocmai ieftin, iar acesta trebuie executat şi periodic, şi obligatoriu, astfel încât autorităţile sanitare să dea avizul de funcţionare. Aşadar, odată ce s-a făcut cu un bazin de polo ultramodern, CSA Steaua s-a pricopsit şi cu o cheltuială suplimentară, imposibil de suportat pe vremurile astea. ZIUAnews a încercat să afle punctul de vedere al lui George Boroi, dar preşedintele CSA Steaua nu a fost de găsit. Una peste alta, deşi arată impecabil, bazinul de nataţie din Complexul Ghencea nu foloseşte încă la nimic. Iar în aceeaşi situaţie, din câte se pare, se găseşte şi bazinul cu caracter didactic de la Câmpina, construit de asemenea din fondurile MDTR.

Bazinul arata foarte bine, fiind proaspat construit şi este adecvat desfăşurării competiţiilor pe care le va găzdui de acum încolo. De asemenea, noile amenajări îl vor face să fie mult mai confortabil pentru toţi cei dintre dumneavoastră care vor veni la agrement sau la cursurile de inot.
Bazinul de inot al clublului Steaua este disponibil atat iarna cat si vara cursurilor de inot pentru copii sau adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Cursurile sunt organizate de membrii armatei Steaua, fosti poloisti sau actuali sportivi de performanta.

între orele 08:00 – 19:00, se pot face înscrieri la cursurile de iniţiere înot din cadrul Complexului Sportiv "Steaua", la bazinul de Polo Ghencea.
Adresa unde se pot depune cererile: bd. Ghencea, nr. 45, sector 6, Bucureşti (intrarea de lângă capătul tramvaiului 41).
Preturile abonamentelor la Bazinul Clubului Steaua in cazul copiilor aflati la iniţiere înot de luni până vineri, este de 250 de lei - 10 şedinţe/lună.

Accesul în incinta Bazinului de Înot-Polo se face pe baza următorului program:

 

Pentru mai multe informatii privind bazinul de inot in care ne defasuram activitatea accesati pagina celor mai frecvente intrebari despre inot, pagina serviciilor pentru a vedea preturile abonamentelor de inot sau pagina de inscriere pentru rezervarea unui loc si achizitionarea abonamentului. Programul este flexibil iar locatiile noastre sunt disponibile publicului atat pentru agrement cat si pentru cursurile de inot pentru copii sau adulti.

Beneficiati de reduceri in urmatoarele bazine de inot: Bazin de inot Medicina , Bazin de inot Phoenicia (Baneasa - Otopeni) , Bazin de inot Complex Olimpia.

Bazinul de inot Carol Davila - Medicina

Bazinul de inot Medicina

in Cotroceni: 0722 201 666

In acest bazin de inot puteti sa invatati sa inotati indiferent de varsta. Tot aici puteti inota de placere sau, sub asistenta unui kinetoterapeut in cazul persoanelor cu deficiente fizice.


Bazinul de inot Olimpia

Bazinul de inot Olimpia

in Iancului: 0723 0000 50

In acest bazin de inot se tin cursuri de inot atat pentru copii cat si pentru adulti. Tot aici puteti sa va inscrieti copilul in grupele de performanta pentru natatie sau polo pe apa.Bazin de inot Phoenicia - Baneasa Otopeni

Bazinul de inot Phoenicia

in Baneasa: 076 104 1004

In acesta locatie copii fac "primii pasi in apa". Aici puteti sa va inscrieti copilul la inot iar d-voastra va puteti relaxa alaturi in jacuzzi, in sauna sau cu ajutorul unui antrenor va puteti inscrie la programele noastre de Aqua Gym.


Informatii suplimentare pentru fiecare bazin de inot gasiti accesand: Lista Piscinelor de Inot !