Bazinul Olimpia

Bazinul de inot este localizat pe B-dul Pierre de Coubertin, in sector 2, Bucuresti (vis-a-vis de Electroaparataj). Bazinul de inot Olimpia este ultramodern, cu o lungine de 25m si 7 culoare, inaugurat in luna ianuarie 2012. Apa este mentinuta la temperatura constanta de 28 grade Celsius.

Prin bazinul de inot Olimpia, se ofera o locatie noua, un bazin de inot in care se pot desfasura cursurile de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal. Tot in bazinul Olimpia cei care stiu sa inoate vor putea inota si de placere fara asistenta unui antrenor.

Bazinul de inot Olimpia este situat pe Sos. Iancului nr. 128A, in sectorul 2 Bucuresti.

Bazin de inot Olimpia

Bazin de inot Olimpia

Cursurile de inot sunt organizate in grupe de maxim 8 copii, antrenorul este alaturi de cei mici in apa si ii ajuta la primii lor “pasi”

Cursuri de inot pentru copii cu antrenor personal – copilul beneficiaza de directa supraveghere si indrumare a antrenorului, facilitand ritmul de progres al acestuia

Cursuri de inot pentru adulti cu antrenor personal – Adulutul beneficiaza de o asistenta serioasa si o indrumare precisa

Programul de inot: de luni pana vineri intre orele 16:00 – 19:55

Copii si adultii au posibilitatea invatarii inotului in bazin impreuna cu antrenori experimentati, cadru didactic universitar sau cu specialist in kinetoterapie.

Abordarea blanda a inotului la copii, procesul de instruire in ritmul copilului, cand el este deschis, receptiv, relaxat si pregatitcreand mediul propice insusirii deprinderilor de baza in inot, invatarii si perfectionarii procedeelor tehnice in mod corespunzator. Invatarea inotului intr-o maniera incurajatoare si cu grija ajuta la dobandirea increderii si a deprinderilor de siguranta, inlocuind presiunea invatarii cu dorinta de a invata.

[customcontact form=1]

Pe aceasta pagina nu pot fi lasate mesaje